dijous, 5 de juny del 2014

L'ÀCID HIALURÒNIC

TRADUCCIÓN AL CASTELLANO AL FINAL DEL ARTÍCULO

Fa bastants anys vaig sentir a parlar de l'àcid hialurònic, en un context de cosmètica i estètica. Però en les últimes temporades ja es comentaven els seus efectes acceleradors en la recuperació de lesions al turmell i el genoll. Després de tots aquests mesos de repòs i intents infructuosos de recuperar-me de la condromalàcia rotuliana que em va assetjar a finals del mes de novembre, avui m'he sotmès a la primera infiltració de la meva vida.

Ha estat una cosa ràpida, no ha durat més de trenta segons. Una injecció en el genoll dret, la primera de tres, amb un interval d'una setmana de separació per deixar que faci el seu efecte.

Si tot va bé  ho taré també amb el genoll esquerre, que també em falla. I a partir d'aquí, espero enfilar el camí de la recuperació, el definitiu (espero) camí per, d'una vegada per totes, tornar a córrer.


EL ÁCIDO HIALURÓNICO

Hace bastantes años oí hablar del ácido hialurónico, en un contexto de cosmética y estética. Pero en las últimas temporada ya se comentaban sus efectos aceleradores en la recuperación de lesiones de tobillo y rodilla. Tras todos estos meses de descanso e intentos infructusos de recuperarme de la condromalacia rotuliana que em afectó a finales del mes de noviembre, hoy me he sometido a la primera infiltración de mi vida.

Ha sido una cosa rápida, no ha durado más de treinta segundos. Una inyección en la rodilla derecha, la primera de tres, con un intervalo de una semana de separación, para dejar que haga su efecto.

Si todo va bien, repetiré con la rodilla izquierda, que también me falla. Y a partir de aquí, espero encarar el camino de la recuperación, el definitivo (espero) camino para, de una vez por todas, volver a correr.