dijous, 1 de febrer del 2018

GENER JA ÉS HISTÒRIA. BALANÇ.

(Traducción al castellano al final del artículo)

S'ha acabat el mes de gener i passo balanç a aquest inici de 2018, un any en què els meus esforços van encaminats al Challenge Madrid del 23 de setembre, amb l'objectiu de millorar les meves prestacions de l'edició del 2017.
El primer que he fet ha estat un recompte dels entrenaments. Des de l'1 de gener fins al dia abans de la cursa vaig sumar 2.291 quilòmetres de córrer a peu, 2.973 quilòmetres en bicicleta i 60.000 metres de natació, una xifra que confio superar quan arribi el moment.
En aquests tres primers mesos, però, sempre aniré bastant al darrere, ja que ara fa un any encara no havia nascut en Nil (2 de març) i la meva llibertat de moviments era bastant més gran que actualment. Així doncs, anirem a pams. Els números queden així:
221,4 km. de córrer (299,6 km., l'any passat).
259,8 km. de bici (318,7 km., l'any passat).
0 m. de natació (4.750 m., l'any passat).

Després de la lesió al bessó que em va deixar sense San Silvestre Vallecana, cada setmana he anat augmentant el quilometratge (11, 55, 57, 60) i ara veig que, tot i que a ritmes molt lents, començo a anar per bon camí.
A nivell ciclista, la pluja m'ha impedit sortir algun dels dies que tenia indicats, però intento entrar en rutina.
El compte pendent continua sent la natació. És la disciplina que menys considero, de cara a la triatló de llarga distància, sí. Però m'hi hauré d'anar posant. El meu compromís, de cara al mes de febrer, és tornar a la piscina.


ENERO YA ES HISTORIA. BALANCE.

Se acabó el mes de enero y paso balance a este inicio de 2018, un año en el que mis esfuerzos van encaminados al Challenge Madrid del 23 de septiembre, con el objetivo de mejorar mis prestaciones de la edición de 2017.

Lo primero que he hecho ha sido un recuento de los entrenamientos. Desde el 1 de enero i hasta el día antes de lacarrera, sumé 2.291 kilómetros a pie, 2.973 kilómetros en bicicleta y 60.000 metros de natación, una cifra que confío superar cuando llegue el momento. En estos tres primeros meses, sin embargo, siempre iré bastante por detrás, ya que ahora hace un año todavía no habían nacido Nil (2 de marzo) y mi libertad de movimientos era bastante más grande que actualmente. Así pues, iremos a palmos. Los números quedaron así:
221,4 km. de correr (299,6 km., el año pasado).
259,8 km. de bici (318,7 km., el año pasado).
0 m. de natación (4.750 m., el año pasado).

Después de la lesión en el gemelo que me dejó sin San Silvestre Vallecana, cada semana he ido aumentando el kilometraje (11, 55, 57, 60) y ahora veo que, a pesar de que los hago a ritmos muy lentos, empiezo a encontrar el camino correcto.
A nivel ciclista, la lluvia me ha impedido salir alguno de los días que tenía indicados, pero intento entrar en rutina.
Mi cuenta pendiente sigue siendo la natación. Es la disciplina que menos considero, de cara al triatlón de larga distancia, sí. Pero me tendré que ir preparando. Mi compromiso, de cara al mes de febrero, es volver a la piscina.