dilluns, 21 de febrer del 2011

QUATRE DIES I MARXEM CAP AL SÀHARA

Ahir vaig fer 30 kms a la Casa de Campo i em van sortir a una mitjana de 4'27" (després d'haver començat els sis primers a 6'17"), carregadot. Ho vaig fer amb les Salomon XT WINGS S LAB 3, un model molt lleuger (només 320 grams!!!) però molt estable. En vaig quedar molt satisfet. La vamba no té foradets per on pugui entrar sorra...bé, la sorra entrarà per allà on vulgui però crec que dels tres models que he provat (els altres dos són les XT WINGS i les XA PRO), potser és el més adient. De moment he decidit endur-me-les a la Marató del Sàhara...i ja veurem. Després d'haver tornat a superar els 120 kms, la setmana passada vaig mantenir les bones sensacions que m'acompanyen últimament. Però com que no tot poden ser bones notícies, he de dir que la motxilla m'ha fet una nova ferideta, ara al melic, a causa del rebot constant de la bossa del davant.


Avui, a més, m'ha saltat disparat un dels bidons que duia penjats al pit, amb tanta mala sort que un cotxe hi ha passat pel damunt...l'havia comprat dissabte. Em queda el consol que no me l'anava a endur a Sables. Afortunadament el portabidons no ha caigut i Isostar m'ha enviat ampolles noves. A tot això, queden només quatre dies per sortir cap al Sàhara. Mentre faig i desfaig llistes de coses, avui he de decidir què faig amb la samarreta, amb què corro i on la serigrafio.

5 comentaris:

Joan Pera ha dit...

bona sort i a disfrutar del running pel desert¡¡¡

Joan Castellà ha dit...

Tot un repte , es totalment diferent al que has estat fent . Que et vagi molt be !

joan ha dit...

Serà que tots sóm Joans, que curiós. Jo soc en Prats.
Xavalin, una foto curiosa. I ara et dediques a fer propaganda de material esportiu, no hi ha com ser mediàtic. Doncs nen, que disfrutis molt i que la experiència de reporter de guerra sigui profitosa. Disruta mooooolt.

Unknown ha dit...

Per no ser menys, un altre joan pero ribes ,molta sort aviant igual te trobes en gadafi

Sebas Guim ha dit...

La veritat és que us heu posat d'acord, JOANS, tots corredors. Gràcies a tots. Benvingut especialment en Ribes, que ja m'ha arribat que es va sortir a Balaguer...no pares, nano!!!