dissabte, 5 de febrer del 2011

SALOMON XA PRO, PRIMER TEST DE CALÇAT PER A SABLES

Es va apropant el moment i cal prendre decisions. No tinc encara decidit amb quines vambes correré pel desert. Sé segur que seran Salomon, però no sé quin model. Avui sóc a Barcelona i he estrenat les XA PRO, per Collserola. 30 kms en més de dues hores i mitja. Cap ferida, cap torçada de turmell, tanquen molt bé, se m'amotllen bé al peu, són lleugeres i fresques. La puntera m'encanta, sóc especialista en ensopegades amb pedres i la coberta d'aquest model m'evita ungles trencades.


A Barcelona hi arribo amb un munt de quilòmetres a les cames. En total crec que aquesta setmana en tornaré a fer més de 120, com la passada. A partir de dilluns, obligat per un excés de feina, baixaré el nombre de quilòmetres setmanals. Falten menys de tres setmanes per a la Marató del Sàhara (ja m'han confirmat que hi aniré), així que tampoc em puc cremar...baixo per tornar a pujar, més endavant.
  

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Hola Sebas! Avui ens hem creuat per les Aigües. Despres he fet mitja volta i t'he intentar atrepar. Coll com corres!! I això que anaves amb motxilla. Que et vagi molt be per la Sables! Ens veiem per St.Pol,perque pel que fa a Collserola ja veig que em sera impossible seguir-te.

Sebas Guim ha dit...

Hola Jordi,
No t'ho pensis pas, la motxilla no anava plena (només 6 quilets)