dilluns, 28 de novembre del 2011

LA PLUJA, UN ALTRE HANDICAP A PANAMÀ

A falta de sis dies per a la prova em capbusso en la xarxa per treure més informacions que em puguin ajudar a assimilar, abans de trobar-m'hi, les circumstàncies que hi haurà diumenge a la Marató de Panamà. Imalauradament, les notícies que corren no són gens bones: a diferència del que ha passat en els últims deu anys, aquest final de novembre la pluja està negant l'istme. Fa tres setmanes que plou, dia sí, dia també. I a més ho fa ben d'horeta, al matí.

Tot i això, sempre he estat dels que han tingut clar que és millor una mica de pluja, que no pas una mica de vent. El problema és si plou a bots i barrals...i si, a més a més, també fa vent (circumstància gens improbable). Amb aquess condicionants, així com els altres que he anat coneixent (sortida a les 5 am, humitat del 95%, recorregut ondulat amb quilòmetres finals de tendència ascendent), crec que ja em puc mullar sobre l'objectiu que hauria d'assolir. Personalment sento que estaria preparat per fer 2h40' en una marató com València, Donosti o Barcelona. Però tinc clar que hauré d'estar content si sóc capaç de baixar de les 2h55'. No és un temps que em motivi, però l'experiència s'ho val, amb escreix.

La setmana l'he iniciat aquest matí amb un entrenament suau, de 8 kms. Demà en faré 16, una mica més ràpid i dimecres 15, amb un parcial de 5.000, al 85%. Dijous, acabat d'arribar, descansaré. Divendres i dissabte rodaré mooooolt suau, al Causeway, una zona de runners, al costat del punt on va començar a fer-se el Canal. I així arribaré a diumenge, el Dia D.

4 comentaris:

guli ha dit...

Hola Sebas Guim , talvez no me recuerdes tube el gusto de conocerte hace años en Perú ,espero que no te moleste que te escriba ,solo desearte mucha felicidad y que sigas alcanzando tus metas, que te vaya muy bien en la Maratón de Panama y que tengas muy buen viaje.ÁNIMO TU PUEDES..Guiliana Paola Cespedes Ch.

Sebas Guim ha dit...

Hola Chuquiray!!! jeje. Cómo no me iba a acordar!!! Qué tal todo? Yo también te deseo lo mejor para ti y los tuyos. Mucha suerte. Muchas gracias. Kss.

joan ha dit...

Només de llegir les condicions amb que et trobaràs, ja em deprimeixo, i molt optimista et veig de voler baixar de 3 hores. Sigui com sigui, placebo a tope. Quina maaaandra. Et seguirem, no pateixis, que les cinc d'allà deuen ser les deu del martí hora catalana.S O R T.

guli ha dit...

Vaya que si te acuedas de mi jaja que bueno saberlo , todo bien gracias.Espero volver a leer y saber como te fue en tu participación en Panamá.Cuidate mucho , byeeeeee...Guiliana