dissabte, 4 d’agost del 2012

COMENÇO LA PRETEMPORADA. OBJECTIU MARATÓ DONOSTI

Han passat tres setmanes des de la disputa de la Isostar Desert Marathon i una setmana des que vaig acompanyar en Javier Fran a la Marató de l'Aneto. No tinc resolts els problemes als isquiotibials però els segueixo tractant, ara amb el fisio i amic Mario Navarro. Esperançat de recuperar-me de forma definitiva, he decidit començar els entrenaments per a la temporada 2012/2013. Avui he sortit a córrer. Ha estat només un tastet de dos quilòmetres, però ja ha valgut la pena. La distància pot semblar ridícula però m'agrada anar progressant i vull fer-ho molt a poc a poc. He tingut temps de suar, els 36ºC que hi ha a Madrid han ajudat força.
Des que vaig patir la lumbàlgia, el passat mes de febrer, no havia pogut tornar a fer abdominals. Aquesta setmana ja m'hi he posat...sense conseqüències negatives. He d'anar perfilant aquests pneumàtics que se m'han anat assentant a l'estómac.
Quan es comença la pretemporada cal saber quina o quines proves es volen córrer. Jo sempre depenc de la feina però el primer cop d'ull al calendari de la lliga em permet comprovar que el cap de setmana de la Marató de Donosti no hi ha partits que puguin fer perillar la meva participació. Així doncs, si les lesions m'ho permeten, encaminaré la primera part de la temporada a tornar a la marató que, després de Barcelona, més vegades he disputat. Baixar de 2h40 seguirà sent el repte a superar.

2 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Arrecla´t el mes aviat possible els isquiotibials , si no els tens be no podràs fer bons entrenaments.
Un cop tinguis resolt el problema podràs matxacar-te entrenant i et marxarant els neumàtics i arribaràs be a la Marató. Au un saludu !

Guillem ha dit...

Molt bé!! A veure si ens veiem per allà, que voldrà dir que les lesions ens respecten. I si a més baixes de 2h40' i jo de 2h55', ja seria l'òstia!