dilluns, 10 de desembre del 2012

FULL DE RUTA PER A BARCELONA

Hi he estat pensant molt durant aquestes dues últimes setmanes, sobretot després d'haver pres la decisió de córrer la Marató de Barcelona. Falten tres mesos i pocs dies per a la cita però m'aniria bé fer un plantejament a llarg termini i marcar un full de ruta, amb les curses que tinc intenció de disputar. És un calendari obert a modificacions però a grans trets quedaria marcat per les següents proves:

     16 desembre -10K Cursa Solidària Majadahonda
     26 desembre - 9K Cursa pel Riu Ripoll (Sabadell)
     13 gener - 10K Trofeu Paris (Madrid)
     27 gener - Mitja Marató Getafe
     10 febrer - Mitja Marató Fuencarral El Pardo (o 17 febrer - Mitja Marató Guadalajara)
     3 març - Mitja Marató Collado Villalba "Tragamillas"

Aquest llistat em permetria competir cada quinze dies, deixant-me lliure un cap de setmana cada dos per anar al circuit de la Casa de Campo i fer tirades llargues. Tot plegat fa molt bona pinta i si fos capaç de competir en les sis curses tinc confiança que m'anirà millor que a Sant Sebastià. El més important, com no podia ser d'una altra manera, és que les lesions (que tinc) em respectin. La setmana passada vaig sumar 64 quilòmetres i, a partir d'aquesta, no en faré menys de 80 en cap de les que hi ha fins al 17 de març.
Dels 64 de la setmana passada, repartits en sis sessions, vaig córrer dos dies amb el meu cosí Francesc Guim, un crac de 2h31' a la Marató de Barcelona'12. Un passeig per a ell, que ahir corria el mític Cross de Granollers, i un test "despertacames" per a mi, que no sumava 17 quilòmetres seguits des d'abans de la Marató de Donosti.


//////////////////////////////////////////////////////////

HOJA DE RUTA PARA BARCELONA

He estado pensando mucho durante estas dos últimas semanas, sobretodo después de haber decidido correr el Maratón de Barcelona el próximo mes de marzo. Faltan tres meses y pocos días para la cita pero me iría bien hacer un planteamiento a largo plazo y marcar una hoja de ruta, con aquellas carreras que tengo intención de disputar. Es un calendario abierto a modificaciones pero, a grandes rasgos, quedaría marcado por las siguientes pruebas:


16 Dicicembre -10K Carrera Solidaria Majadahonda
26 Ddicicembre - 9K Cursa pel Riu Ripoll (Sabadell)
13 Enero - 10K Trofeo Paris (Madrid)
27 Enero - Medio Maratón Getafe
10 Febrero - Medio Maratón Fuencarral El Pardo (17 Febrero - Medio Maratón Guadalajara)
3 Marzo - Medio Maratón Collado Villalba "Tragamillas"

Este listado me permitiría competir cada quince días, liberándome un fin de semana cada dos para ir al circuito de la Casa de Campo y hacer tiradas largas. En general tiene muy buena pinta. Si fuese capaz de competir en las seis carreras, me daría mucha confianza de cara a Barcelona y lucharía con garantías para mejorar el tiempo alcanzado en San Sebastián. Sin embargo, lo más importante, como no puede ser de otra manera, es que las lesiones (que actualmente padezco) me respeten. La semana pasada sumé 64 kilómetros, una cifra de la que no bajaré hasta el próximo 17 de marzo.
De los 64 de la semana pasada, repartidos en seis sesiones, corrí dos días con mi primo Francesc Guim, un crac de 2h31' en el Maratón de Barcelona'12. Fueron dos paseos para él, que ayer corría el mítico Cross de Granollers, y un test "despierta-piernas" para a mí, que no sumaba 17 kms seguidos desde antes del Maratón de Donosti.