dijous, 20 de desembre del 2012

VACANCES DE NADAL O "STAGE" A BARCELONA?

La gent aprofita les vacances per descansar, menjar, beure, gaudir de la família...i fer mil i una històries que en altres moments no pot fer. Jo també ho faig. Però tenint en compte que visc a Madrid i aquí m'entreno sol un dia rere l'altre, el fet d'anar cap a Barcelona suposa un punt afegit a tot plegat. M'hauré d'enfrontar a la son i l'excés d'activitats, però gaudiré convertint les vacances nadalenques en una estada esportiva. A meitat de temporada, però serà un "stage" en tota regla. Tirades llargues, amb canvis de ritme, amb pujades i baixades, en grup (o, si més no, sempre en companyia), amb curses, amb xerrameca postentrenament...
I tot això, a partir de demà passat dissabte. Aquests dies m'he recuperat força bé de la cursa de Majadahonda. Dimarts vaig tornar a fer les 5 sèries de 1.000 (1' rec.) i em van sortir força millor que la setmana anterior: 3'44-3'41-3'41-3'35-3'31" (a diferència dels 3'47-3'44-3'43-3'42-3'47). Aquests dies també he fet una tiradeta de 18 kms, per mantenir la resistència i demà em tocaria un petit fartlek, per acabar de rematar.
El que em trobaré a Barcelona, a la carretera de les Aigües, encara està per veure.
Però de ben segur que en Prats, en Cesc, en Marc, en Josep Maria i companyia...em faran suar la gota.
Endavant, doncs!!!

VACACIONES DE NAVIDAD O "STAGE" EN BARCELONA?
La gente aprovecha sus vacaciones para descansar, comer, beber, disfrutar de la familia...y hacer mil y una historias que, en otros momentos, no puede hacer. A mí me pasa lo mismo. Pero teniendo en cuenta que vivo en Madrid y que, aquí, me entreno en solitario cada día, , viajar a Barcelona, a casa, con los míos, supone un valor añadido a las vacaciones. Tendré que enfrentarme al sueño y al cansancio por elxceso de actividades. Pero disfrutaré convirtiendo las vacaciones en un "stage", a mitad de la temporada. Rodajes largos, cambios de ritmo, subidas, bajadas, carreras, salidas en grupo...y las tertulias posteriores.
Todo empezará este próximo sábado. Los últimos días he dio recuperándome bastante bien del 10K de Majadahonda. Hice series de 1.000, mejorando los resultados cosechados la semana pasada (3'44-3'41-3'41-3'35-3'31" (a diferencia de los 3'47-3'44-3'43-3'42-3'47). También he tenido tiempo para una tirada de 18 kms, a 4'30"; y mañana, a primera hora, me desayuno un bonito fartlek.
Lo que me espera en Barcelona, en la carretera de les Aigües, todavía está por ver. Pero seguro que mis amigos me harán sudar la gota gorda.
Preparado para ello, pues.