dimecres, 14 de setembre del 2016

DIA DE SÈRIES A LAS CAÑAS (POZUELO)

(TRADUCCIÓN AL CASTELLANO AL FINAL DEL ARTÍCULO)
Ja m'hi estic acostumant. 
Cada cert temps els genolls em donen un avís. Es queixen, es molesten i es lamenten perquè els torno a demanar una mica de canya, una mica d'exercici. 
Però vaig pel bon camí. No tinc pressa, he esperat molt de temps i m'he acostumat a agafar-me les coses amb calma.
Avuies dia de Champions, a Madrid, i he disposat d'un matí adaptable per fer una d'aquelles sessions que em transporten en el temps a les meves èpoques d'atleta infantil o cadet, al Cornellà Atlètic. He tornat a anar a les pistes de Las Cañas (Pozuelo), amb els Kamparredores (Christian, Jero, Rubén i Natalia). Hi havia un ventall d'opcions per fer sèries i m'he apuntat a les de 1.000. Sis sèries de dues voltes i mitja amb 90" de recuperació.
#selfieposttraining
Tornar a córrer
Si deixo de banda la primera, en què he fet la bestiesa de seguir en Christian, que ara mateix, juga en una altra lliga, en la resta he mantingut uns ritmes força regulars: 
3'32"
3'46"
3'43"
3'44"
3'40"
3'38"
Les sensacions han estat molt bones. Físicament cada dia em trobo una mica millor, més fort i amb més resistència. Això sí, després de la primera sèrie he notat una mica de molèsties al genoll dret. Han desaparegut en el transcurs de la segona i he pogut completat l'entrenament.
Intenta posar bona cara quan estàs fet pols
Tornar a córrer
Gran dimecres!!!


DÍA DE SERIES EN LAS CAÑAS (POZUELO)
Ya me estoy acostumbrando. 
Cada cierto tiempo las rodillas me pegan un toque. Se quejan, se molestan y se lamentan, porque les vuelvo a pedir un poco de caña, un poco de ejercicio.
Pero voy por el buen camino. No tengo prisa, he esperado mucho tiempos y ya me he acostumbrado a tomarme las cosas con calma.
#selfieposttraining
Tornar a córrer
Hoy es día de Champions, en Madrid, y tenía la mañana adaptable para hacer una de esas sesiones de entrenamiento que me llevan la mente a mi època de infantil o cadete, en el Cornellà Atlètic. He vuelto a ir a las pistas de atletismo de Las Cañas (Pozuelo), con los Kamparredores (Christian, Jero, Rubén y Natalia). Había un abanico de posibilidades  para hacer series y yo me he apuntado a las de 1.000. Seis series de dos vueltas y media, con 90" de recuperación.
Si no tengo en cuenta la primera, en la que he cometido la estupidez de seguir a Christian, que ahora mismo juega en otra liga, en el resto de cambios he sido bastante regular: 
3'32"
3'46"
3'43"
3'44"
3'40"
3'38"
Las sensaciones han sido muy buenas. Físicamente cada día me encuentro un poco mejor, más fuerte y con más resistencia. Eso sí, tras la primera serie he notado una pequqña molestia en la rodilla derecha. Afortunadamente ha desaparecido en el transcurso de la segunda y he podido completar el entrenamiento.
Intenta poner buena cara cuando estás hecho polvo
Tornar a córrer
Gran miércoles!!!