diumenge, 27 de novembre del 2016

MIRO A L'HORITZÓ I EM VEIG CORRENT UNA MITJA MARATÓ

(Versión traducida al castellano al final del artículo)

A poc a poc he anat ampliant horitzons i augmentant la distància dels entrenaments. La setmana passada ja em vaig quedar prou satisfet amb la marca aconseguida a Canillejas. Ara, el que busco és seguir anant una mica més enllà. En l'entrenament d'aquest matí, totalment passat per aigua, com el d'ahir, com el d'aquests últims dies, he volgut fer una tirada llarga. Fins ara, només havia rodat poc més de quinze quilòmetres i volia veure com em trobava estirant la cursa una mica.A un ritme acceptable, gairebé tota l'estona en progressió, m'he anat trobant millor a mida que anava avançant. Les sensacions han estat boníssimes. Torno a pensar que sóc un dièsel, que un 10K em pasa molt rápidament i que he de buscar reptes de més durada. Així que tinc clar que el pròxim ha de ser una mitja marató.

No he mirat calendaris, no tinc pressa, no he pensat en res concret. Però vull competir en alguna cursa de 21 quilòmetres. Aniré a ritmes molt més modestos que els d'un deu mil, però gaudiré més intentant resistir durant més estona.MIRO AL HORIZONTE Y ME VEO CORRIENDO UN MEDIO MARATÓN

Poco a poco he ido ampliando horizontes y aumentando la distancia de los entrenamientos. La semana pasada ya quedé contento con la marca que conseguí en Canillejas.  Ahora, lo que busco es seguir yendo un poco más allá. En el entrenamiento de esta mañana, totalmente pasado por agua, como el de ayer, como el de estos últimos días, he querido hacer una tirada larga. Hasta ahora, sólo había rodado poco más de quince kilómetros y quería comprobar cómo me encontraba estirando la carrera un poco.A un ritmo aceptable, casi todo el rato en progresión, me he ido encontrando mejor a medida que iba avanzando. Las sensaciones han sido buenísimas. Vuelvo a pensar que soy un diésel, que un 10K me pasa muy rápidamente y que tengo que buscar retos de mayor duración. Así que tengo claro que, el próximo, será un medio maratón.

No he mirado calendarios, no tengo prisa, no he pensado en nada concreto. Pero quiero competir en alguna carrera de 21 kilómetros. Iré a ritmos mucho más modestos que los de un diez mil, pero disfrutaré más intentando resistir durante más rato.