dijous, 5 de juliol del 2018

BALANÇ DE SIS MESOS D'ENTRENAMENT PEL CHALLENGE MADRID

(Traducción al castellano al final del artículo)

L'objectiu principal és arribar al dia 23 de setembre, a la línia de sortida, preparat per disputar el Challenge Madrid. A continuació, el següent repte és intentar acabar-lo. I ja seria la repera si ho faig en menys temps de les 11 hores i 40' que vaig invertir l'any passat. Hi ha canvis importants en el circuit a peu, però això ja no ho puc controlar.

Sí que he pogut controlar, fins a un cert punt, els entrenaments. I és la comparativa d'un any a l'altre el que em fa veure en quina situació em trobo. A finals de juny, després de sis mesos de preparació, el balanç és de:

Natació / 6.500 metres menys que el 2017.
Ciclisme / 334 quilòmetres més que el 2017.
Atletisme / 27 quilòmetres més que el 2017.
Aspectes a tenir en compte:

-Els tres primers mesos de 2017 encara no era pare. Des d'aleshores, les meves responsabilitats familiars han canviat de forma radical.

-En natació encara porto un dèficit important i tot just fins ahir (no computa, ja era juliol), no vaig fer la primera nedada llarga, de 3.800 metres.

-La limitació de temps i la pluja d'aquesta primavera boja, m'ha impedit sortir en bicicleta tant com m'hauria agradat. Això sí, he aprofitat les sortides per fer tirades més llargues que l'any passat.

-A nivell atlètic vaig començar l'any amb molèsties i corrent poc. Però em vaig recuperar i he capgirat la situació...

-Fins fa uns pocs dies, que vaig sentir una fiblada al bessó de la cama esquerra. Només en fa tres dies, però no he acabat de fer net.

-En breu començo vacances i disposaré d'una mica més de temps lliure.

Així que afronto aquests pocs menys de tres mesos amb la il·lusió d'un juvenil. I amb les angoixes necessàries davant d'una prova amb distàncies molt més que respectables.


BALANCE DE SEIS MESES DE ENTRENAMIENTO PARA EL CHALLENGE MADRID

El objetivo principal es llegar al día 23 de septiembre, en la línea de salida, preparado para disputar el Challenge Madrid. A continuación, el siguiente reto es intentar acabarlo. Y ya sería genial si lo hago en menos tiempo de las 11 horas y 40' que invertí el año pasado. Hay cambios importantes en el circuito a pie, pero eso ya no lo puedo controlar.

Sí que he podido controlar, hasta un cierto punto, los entrenamientos. Y es la comparativa de un año al otro, lo que me hace ver en qué situación me encuentro. A finales de junio, después de seis meses de preparación, el balance es de:

Natación / 6.500 metros menos que en 2017.
Ciclismo / 334 kilómetros más que en 2017.
Atletismo / 27 kilómetros más que en 2017.
Aspectos a tener en cuenta:

-Los tres primeros meses de 2017 todavía no era padre. Desde entonces, mis responsabilidades  familiares han cambiado de forma radical.

-En natación todavía arrastro un déficit importante y hasta ayer (no computa, ya era juliol), no hice el primer nado largo, de 3.800 metros.

-La limitación de tiempo y la lluvia de esta primavera loca me han impedido salir en bicileta tanto como me habría gustado. Eso sí, he aprovechado las salidas para hacer tiradas más largas que el año pasado.

-A nivel atlético empecé el año con molestias y corriendo poco. Pero me recuperé y dado la vuelta al calcetín...

-Hasta hace unos pocos días, cuando noté un pinchazo en el gemelo de la pierna izquierda. Sólo hace tres días, pero no he acabado de superarlo.

- En breve empiezo vacaciones y dispondré de un poco más de tiempo libre.

Así que afronto estos poco menos de tres meses con la ilusión de un juvenil. Y con las angustias necesarias ante una prueba con distancias  mucho más que respetables.