dimecres, 8 de setembre del 2010

UNA MICA MÉS A PROP DEL MARROC

Sabadell ja és història. L'objectiu és Frankfurt i per arribar-hi en bones condicions m'entreno. En aquests tres primers dies de la setmana sumo 15, 17 i 21 kms. Tinc intenció de córrer una cursa que diumenge fan al madrileny barri de la Elipa, però no vull renunciar a anar a la Casa de Campo a fer un nou test, afegint una volta més a l'última experiència. Si divendres tinc ocasió d'anar-hi, dissabte descansaria una mica, em recuperaria i diumenge podria estar en condicions de sortir a La Elipa. Ja ho veurem. Mentrestant, aquest matí s'obria el termini d'inscripcions per a Sables'11. De fet ha estat només una preinscripció per establir un ordre. Els 120 primers tindran dorsal, a la resta els tocarà esperar que hi hagi renúncies. Crec que he anat bastant ràpid però fins d'aquí a un o dos dies no em confirmaran si he estat prou hàbil. En aquest cas, també, ja ho veurem.

2 comentaris:

joan ha dit...

Divendres esforç, diumenge no estaràs recuperat, així que comque no et sortirà tan bé com voldries la cursa del diumenge, escric abans que corris que no cal que et preocupis pel decebedor resultat que tindràs...a veue si m'equivoco.

Sebas Guim ha dit...

Espero que t'equivoquis, però tens molts números per no fer-ho. Demà correré 10 suaus i aniré a la muntanya...La cursa fa una certa il.lusió perquè és d'un barri proper a casa. són dues voltes a un circuit amb desnivells. És per passar-ho bé. Res més. Gràcies per intentar evitar el meu enfonsament psicològic...