dimarts, 7 de desembre del 2010

COMENÇO A AGAFAR VELOCITAT

Fa unes setmanes, en una roda de premsa (no recordo de qui), em vaig trobar en Sergio Heredia, de La Vanguardia, gran migfondista i corredor eventual de maratons. Desencisat després d'alguns intents en els 42.195, en Sergio va decidir deixar d'intentar-ho i ara corre per mantenir-se en forma, sense objectius concrets. I la veritat és que li costa molt poquet estar finet. Des que ens vam retrobar hem quedat algunes vegades al parc del Retiro. Córrer amb algú d'un nviell semblant al teu sempre t'ajuda a millorar. En aquests vuit anys a Madrid no he tingut aquesta referència, en cap de les temporades. Ara, la tinc. Amb en Sergio vaig més ràpid, el ritme ens va bé a tots dos i la millora és evident. Avui, a més, hem fet els primers canvis de ritme. Han estat breus (6x 1' fort-1' fluix) però han estat intensos. El cor s'ha disparat i les cames han hagut de canviar el xip. I jo, tan content.
Segueixo la progressió postmaratoniana i em vaig adaptant als 10.000. L'el.líptica m'ajuda amb la potència de braços i les rodades són més curtes però més intenses que al mes d'octubre. El dia 19 corro a Aranjuez un 10.000 (sense dorsal, la cursa és bona i s'esgotaren així que es van posar a la venda) que m'hauria de servir de pedra de toc de cara a la San Silvestre Vallecana. Fins aleshores aniré una mica a cegues. Crec que hauria d'estar entre 34'30" i 34'00". Però tenint en compte que aquest any no encerto cap previsió, probablement estaré més a prop dels 35'.

4 comentaris:

joan ha dit...

Molt optimista et veig; 34:00 en un 10.000 ja pica.Clar que tenint en compte que a principis de març corres
una marató, ja és una bona referència de com et sortirà la gran prova. I parlant de coses sèries, espero que el Barça redueixi el ritme i es limiti a guanyar de poc... ñpensa la rabia que et farà que el Madrid guanyi la LLIGA GRÀCIES ALS PUNTS CEDITS contra la Real. Apa nen, un abrazo.

david ha dit...

Ahir et vaig veure per la tele, pot ser???

Sebas Guim ha dit...

Ja pot ser, ja...jeje

Sebas Guim ha dit...

Tenies raó, Joan. M'he topat de ple amb la realitat d'nu 10.000. Anava cec. Ara ja hi veig.