dijous, 28 de juliol del 2011

M'ENCANTA COMENÇAR AIXÍ DE BÉ

De vegades ens agrada enganyar-nos a nosaltres mateixos. Jo ho intento, però sovint en sóc massa conscient. En el cas que us explicaré tinc claríssim que les dades no tenen importància. Tot i així, m'encanta tenir-les en compte. Aquesta setmana he començat els entrenament per a la Marató de Donostia i, en els canvis que vull fer, he començat a prendre'm referències a ritme. La primera va ser en el 5.000 que hi ha al Retiro. Dimarts vaig fer-lo en 19'12 i avui dijous, en 18'36. Tot i que es tracta d'un temps molt lluny de l'objectiu final, la millora considerable m'ha deixat un somriure als llavis que no m'acabo de treure.
Però tot plegat és un engany. A començaments de temporada el marge de millora és sempre molt gran i hi ha molts factors a tenir en compte: córrer després de dinar o fer-ho a primera hora del matí, sortir a veure-les venir o intentar millorar una referència anterior...
Demà divendres descanso i dissabte i diumenge correré a Barcelona (un 5.000 de tornada a les Aigües sí que caurà, i tant!!!), de cara al següent cap de setmana estaria bé trobar alguna cursa a Madrid o rodalies.

3 comentaris:

joan ha dit...

Sebas, collonut. Jo el finde estic a Bcn i llegint les teves cròniques ja m'havia entrat el cuquet de fer precisament el 5000 e tornada; creus que podrem quedar? jo apunto a dissabte a primera hora,dels temps possibles ja no en parlo. Després de Monegros estic lent, lent, lent. Parlem, fiera.

Joan Castellà ha dit...

A mi em va passar una cosa semblant quant vaig estar preparant la Marató de Bcn , als primers dies feies les series al ritme que em tocaven , i anava sobrat , vaig decidir fer-les a ritme una mica mes ràpid , però les setmanes anaven passant i els kms s´acumulen a les cames i les series ja no eren tant fàcils de fer , i vaig tornar a fer les series al ritme que em tocaven .
Ànims i endavant !

Sebas Guim ha dit...

Joan Castellà, i ara en fas, de sèries?
Jo en vull fer, algun dia, però de moment em conformo de córrer 5.000 i prendre temps. Necessito ritme!!!
Una abraçada.