dimecres, 21 de setembre del 2011

S.O.S. - STOP

Ni estava de broma ni era cap bestiesa. Les sensacions van ser clares, des del primer moment: m'he trencat. Tinc una periostitis a la cama esquerra. He hagut de parar. Dilluns no vaig córrer, em vaig dedicar a descansar i a fer-me massatges. Dimarts vaig sortir a rodar una estoneta, ben suau. Però quan duia sis quilòmetres vaig haver de deixar-ho. A la tarda aconseguia cita amb el meu fisioterapeuta habitual, l'Ángel Tiradas. Tot just em va començar a tocar el bessó em va fer diagnosticar una periostitis, una lesió que no havia patit mai, però sobre la qual n'havia sentit a parlar en la meva època al CornellàAtlètic. La convalescència sovint s'allargava més del compte.

Això m'obliga a un canvi de plans. De fet, però, no sé ben bé quins plans seguir, tenint en compte que el més important és recuperar-me. L'Ángel m'ha dit que puc córrer, sempre que ho faci lentament, sobre una superfície tova i durant pocs quilòmetres.

Els plans immediats es redueixen a massatges, antiinflamatoris, gel...i paciència. Moooooolta paciència.

9 comentaris:

Narcís ha dit...

Ànims ! Fa ràbia haver de reposar i més quan prepares marató . Paciència i descans !

Andrea ha dit...

Paciència i seny!
I espero que el meu bàlsam ajudi!
;-)

joan ha dit...

T'acabo de trucar abans de llegir desastre.S.T.O.P. Espero pla Donosti no descartat encara.S.T.O.P. Mantent-nos informats evolució danys.S.T.O.P.
I millora ràpid.S.T.O.P.

angel ha dit...

A mejorar. Es lo que nos toca.

josep ha dit...

Pensa amb tot lo que has fet aquesta temporada i et tens que sentir molt content.La lessio es curara i tu podras Tornar a Correr aviat.Anims i endevant.outant

Ferran Moron ha dit...

Ei, crack, paciència. No tinguis pressa per recuperar perquè després és pitjor. Molts ànims i records.

Xavi ha dit...

Aquesta joventut que sempre es fa mal....! És conya !! Ànim, pren paciència, com bé, dius i recupera't sense presses. Jo ahir em vaig rebrincar el turmell en una vorera però per sort no tinc res trencat, però si adolorit. Posposaré la tirada llarga de 30Km a diumenge dia 2 d'octubre, a 3 setmanes de la marató.
Abraçada

Guillem ha dit...

Quina putada! Esperem que la recuperació sigui ràpida i no t'impedeixi fer la Marató de Donostia.
Ànims!

MILA ha dit...

¡¡Animo Sebas!! Cuidate y ten paciencia, sinó ya sabes que se hace interminable. /Un beso.