divendres, 2 de desembre del 2011

A EL VALLE DE ANTÓN, APURANT PER A LA MARATÓ DE PANAMÀ

Vaig arribar-hi ahir i me'n vagi quan acabi d'escriure aquestes quatre ratlles. El Valle de Antón és un poblet nolt petit que es troba situat a l'oest de Ciutat de Panamà, a unes dues hores llargues en autobús. Com bñe diu el seu nom, el poble es troba situat en una vall entre muntanyes, en el que milions d'anys enrere era el cràter d'un volcà. Aquí hi passen els caps de setmana les famílies benestants de la capital. En aquestes 24 horetes m'ha donat temps per a llegir, fer un entrenament suau, una sessió de banys termals i una visita al Chorro Macho, una caiguda d'aigua de 35 metres, que és una de les grans atraccions turístiques de la localitat. Aquest matí n'he anat a buscar una altra: els conegudíssims "arbres quadrats". He seguit totes les indicacions que m'han donat (ja que no hi havia ni un cartell indicador), hi he passat dues vegades pel davant...però no els he arribat a veure. O sí, els he vist, però de quadrats no en tenen res.
No parlo de pluja però no perquè no n'hi hagi (baixant del Chorro Macho em va enganxar una tempesta...) sinó perquè he decidit canviar el xip i deixar de pensar en totes les nombroses adversitats que em trobaré denà passat. Estic preparat pel que faci falta...i que surti el que hagi de sortir. Pel que fa al jetlag no he tingut cap problema, a mñes, estic matinant de debò, intentant habituar el cos...encara que només sigui durant dos dies.
Al final vaig decidir que sortiré amb la samarreta de tirants de Catalunya. Tinc ganes de suar, de valent, les quatre barres.

7 comentaris:

joan ha dit...

Emocionant, la darrera frase; i realment saps aprofitar el temps quan ets de vacances. I de cara a la marató, seny, seny i potencia mental i física. A ss vaig contar la marató per minuts, has de contar-ne 170 i ja hi ets. SALUT.

guli ha dit...

Sebas me muestras unas fotos de esos paisajes tan lindos que estas conociendo? y claro que tambien una tuya de este maraton que sin duda sera una experiencia inolvidable para ti ...ah y no creo que aqui te definan como el Tapado del Maraton.. :)...si te vi felicitaciones, bye cuidate y muchos mas exitos .Guiliana

Sebas Guim ha dit...

Joan...n'havia sentit de tots colors,però comptar fins a 170??? I no et vas descomptar? Ah,no,que tu només havies d'arribar fins a 155...hehe.
Guli...Aquí no soy ni tapado ni destapado...soy un desconocido que se va a asar de calor...envíame tu nuevo correo a guimsebas@hotmail.com
Graciassss

joan ha dit...

Si vols que et sigui franc, vaig contar fins a 3 i vaig reprendre el recompte a 153, però va estar prou bé. I tu, estàs a 24 hores de començar, a veure si pengen les classificacions pèrò la pagina em va semblar una mica pobre... ja veurem i a veure si et sorprens amb un temps meravellós que et permeti afrontar Bcn. amb garanties de marca.

Anònim ha dit...

jajaja...al final 4 barres ! ben fet. A suar la cansalada !

La preparació ja s'ha fet o sigui que ara a disfrutar al màxim ! sort per demà i ja faràs la crònica. Ja et veig sota el "chorro macho" per la tarda ! (molt bo el nom...)

MILA ha dit...

A 9 horas del inicio mucha suerte, a ver si antes de irnos han salido las clasificaciones y nos enteramos. Que vaya todo muy bien..

Sebas Guim ha dit...

Prats...has de venir a Panamà aprovar-ho. Si et van agradar els Monegros...aquí t'ho hauries passat "cañón"...
Gràcies, Narcís i Mila, pel suport.