dilluns, 1 d’abril del 2013

TRAILWALKER 2013: NO SÓN 100KMS, SÓN 9 ETAPES

He començat a enternar-me per a la Trailwalker Intermón Oxfam, amb tres sessions de córrer en què no he tingut cap mena de problema ni dolor. I això ja és un triomf. A partir d'aquí cal tenir en compte que entre el que he fet aquests primers dies i el que haurem de fer per les Vies Verdes gironines hi ha una diferència sideral. Van ser tres entrenaments suaus, per damunt de 5'30/km, de distàncies progressives (però ridícules) de 6, 8 i 14 quilòmetres. Sumant-les totes tres únicament passaria pel control de Sant Feliu de Pallerols (km 17,6) i em quedaria a mitja horeta del segon avituallament, que està situat a Amer. Aquesta (i no n'hi ha cap altra) és la meva fórmula per intentar arribar a Sant Feliu de Guíxols. Cent quilòmetres són molts i o ens els prenem amb calma o no arribarem enlloc.
Preocupació, mínima. Ocupació, màxima.
Tots aquells que afrontem la Trailwalker no hauríem de presentar-nos a la sortida sense tenir memoritzades les localitats i el quilometratge que marcaran la prova: Olot (0), Sant Feliu de Pallerols (17), Amer (31), Anglès (38), Bescanó (49), Girona (56), Cassà de la Selva (71), Llagostera (78), Santa Cristian d'Aro (91) i Sant Feliu de Guíxols (100).
De cada poble guardo alguna anècdota o record de l'edició viscuda l'any passat.
En aquesta primera repassada a la Trailwalker, em vénen al cap les imatges de la mítica i incansable Quima Casas, que ens va acompanyar durant mitja horeta, al pas pel seu poble. Eren els trams inicials de la prova, els somriures eren la tònica habitual de la marxa. Com ha de ser.




6 comentaris:

Guillem ha dit...

Bones notícies aquests primers entrenaments!
Només poder plantejar-se fer aquesta cursa ja ho són, de fet...

joan ha dit...

Que sàpigues que em fas mooooolta enveja.

Anònim ha dit...

Hola, Sebas! No sé si et fan il·lusió els premis virtuals, però t'informo que t'he concedit un Liebster Award. Tota la informació, aquí: http://brecacha.wordpress.com/2013/04/02/me-voy-a-creer-que-soy-bueno/
Una abraçada i sort a la Trailwalker!

Sebas Guim ha dit...

Guillem-Com a mínim intentarem ser-hi...a veure com va després. Merci!!! I ànims a tu també!!!
joan-Estàs de broma. Quan vulguis muntem un equip per la propera, ja ho saps.
brecacha-Ei Benja!!! No en tenia coneixement, però només pel fet que siguis tu qui s'hagi recordat de mi ja em fa molta il.lusió. El recolliré, com cal, en els pròxims dies. Gràcies!!!

Jordi ha dit...

T'has deixat Castell d'Aro (95). Cal pensar-hi perquè a molts pocs quilòmetres de l'arribada comença un tram de uns 3 Km en que es puja més que no es baixa i saber que hi és us ajudarà a superar-lo.

Sebas Guim ha dit...

Jordi-Tens raó. El record que tinc de l'any passat, en aquella alçada del recorregut, és que anàvem ja tan cansats, que dúiem el pilot automàtic posat...i tot es feia moooolt dur. Però sí, en l'últim tram hi ha una part de pujadeta...Gràcies!!!