diumenge, 15 d’octubre del 2017

RESSETEJAR PER DECIDIR: EL 2018 REPETIRÉ AL CHALLENGE MADRID

(Traducción al castellano al final del artículo)

Vaig acabar totalment esgotat. El refredat que vaig enganxar els dies abans del Challenge Madrid es va desenvolupar en tota la seva expressió després de la prova i m'ha fet passar tres setmanes una mica complicades. Tot just aquesta he començat a aixecar cap.

Entre mocs i esternuts he tingut molt temps per pensar.

Després de creuar la meta a la Puerta del Sol vaig dir-me que no tornaria a fer una triatló de llarga distància. El tram de natació m'havia posat dels nervis i no veia necessari repetir.
Necessitva ressetejar, tant el cap com el cos, per poder tornar a començar. Motivar-me una altra vegada. I avui, en una sortida en bici per les carreteres de l'est de Madrid, ho he posat tot en ordre.
A què dedicaré els entrenaments a partir d'ara?

Aquests últims mesos he guanyat resistència però també he perdut ritme, he perdut velocitat. Des que va néixer en Nil, a començaments de març, no he tornat a fer sèries i no he corregut cap mil per sota de 3'45". Tinc ganes de tornar-hi. Per això, per motivar-me, m'he proposat intentar baixar de 37'30 en un 10.000 abans de cap d'any.

I després, què?

La vida és superar-se. I una bona manera de saber si pots fer-ho és tornar a fer allò que ja has fet i comparar els resultats. Estic convençut que sóc capaç de millorar els temps que vaig fer al Challenge Madrid. Sóc conscient de les errades que vaig cometer durant la prova. Però no n'hi ha prou de dir-ho. Per això he decidit tornar a Buitrago de Lozoya l'any que ve.

Perquè em va encantar la prova, perquè mantenen el circuit de bici (amb tots els ports), perquè em cau a prop de casa, perquè m'agraden els reptes a llarg termini, perquè l'ambient a l'arribada va ser fantàstic i pèrquè estic segur que el 2018 serà, fins i tot, millor...

M'han aconsellat que busqui una prova de la franquícia Ironman (i algun dia ho faré), però el que em motiva ara és repetir. L'any que...ve torno al Challenge!!!RESETEAR PARA DECIDIR: EN 2018 REPETIRÉ EN EL CHALLENGE MADRID


Acabé totalmente agotado. El resfriado que pillé los días antes del Challenge Madrid se desarrolló en su máxima expresión después de la prueba y me ha hecho pasar tres semanas un poco complicadas. Hasta estos últimos días no he empezado a levantar cabeza.

Entre mocos y estornudos he tenido mucho tiempo para pensar.

Tras cruzar la línea de meta en la Puerta del Sol me dije que no volvería a hacer un triatlón de larga distancia. El tramo de natación me había puesto de los nervios y no veía necesario repetir. Necesitaba resetear, tanto el cuerpo como la cabeza, para poder volver a empezar. Motivarme otra vez. Y hoy, durante una salida en bici por las carreteras del este de Madrid, he puesto en orden mis pensamientos.
A qué dedicaré los entrenamientos a partir de ahora?

Estos últimos meses he ganado resistencia pero también he perdido ritmo, he perdido velocidad. Desde que nació Nil, a principios de marzo, no he vuelto a hacer series y no he corrido ningún mil por debajo de 3'45". Tengo ganas de volver a ello. Y como acicate me he propuesto intentar bajar de 37'30 en un 10.000 antes de fin de año.

I después, qué?

La vida es superarse. Y una buena manera de saber si puedes, es volver a hacer algo que ya hayas hecho y comparar los resultados. Estoy convencido de que soy capaz de mejorar los tiempos que hice en el Challenge Madrid. Soy consciente de los errores que cometí durante la prueba. Sin embargo, no es suficiente con decirlo. Por ello he decidido volver a Buitrago del Lozoya el año que viene.

Porque me encantó la prueba, porque mantienen el circuito de bici (con todos los puertos), porque me cae cerca de casa, porque me gustan los retos a largo plazo, porque el ambiente en meta fue fantástico y porque estoy seguro de que en 2018 será, incluso, mejor.

Me han aconsejado que busque una prueba de la franquicia Ironman (y algún día lo haré), pero lo que me motiva ahora es repetir. El año que viene...vuelvo al Challenge!!!