dissabte, 19 de gener del 2013

TEST DE 20 KMS AMB VENT

Va ser un d'aquells dies de vent que no ens agraden als corredors. Mentre em dirigia cap a la Casa de Campo, en cotxe, em preguntava si el bosc del circuit frenaria el vent o si me l'hauria de menjar tot jo. Després d'un bon grapat de curses curtes i unes quantes sessions amb sèries de mil, ha arribat el moment de fer un pas endavant i començar a augmentar la distància. La setmana que ve correré la Mitja Marató de Getafe, així que ahir tocava test de 20 kms, cinc voltes al Templo.
L'objectiu principal era mantenir una progressió, volta a volta i tot i que vaig començar fort des de la primera, me'n vaig sortir prou bé: 15'38-15'33-15'33-15'21-15'09. Em queda un mal regust de l'última volta, quan el vent i un considerable flat em van impedir baixar de 15', en el que hauria estat un gir de nivell.
A poc a poc segueixo avançant. Sumo quilòmetres (la setmana passada en vaig fer 103, en aquesta me'n cauran alguns més) i sumo confiança.
Però les setmanes segueixen avançant, només falten un mes i 28 dies per a la Marató de Barcelona.

2 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

És molt molt incòmode el vent. Millorar ritmes en un circuit, amb vent, tal com ho vas fer, té molt mèrit. Em fa la impressió que vas pel bon camí. Ara, trobo que fas una passada de quilòmetres, però bé, sé que hi estàs acostumat. Molt bon entrenament, sí senyor!

Sebas Guim ha dit...

Sempre en faig més de 100 durant les últimes setmanes abans de la marató, a això el meu cos hi està acostumat. Veurem com ho aguanto aquest any..
Gràcies!!!