dilluns, 27 de febrer del 2012

EREN ALLS, VAN SER CEBES...ARA TORNEN A SER ALLS

Està tot escrit, en algun lloc, segurament. Però malauradament jo no sé on. Aquests últims dies he estat absent al bloc i això acostuma a ser un mal senyal. He recaigut dels problemes lumbars i he hagut d'estar uns dies parat. Les molèsties, que s'havien reduït, van tornar a aparèixer de forma molt molesta. Ara sembla que han minvat una altra vegada però, és clar, ja no et refies de res.

Segueixo fent-me massatges, segueixo posant-me escalfor a l'esquena (per cert, el saquet de pinyols de cirera se'm va cremar i l'he hagut de llençar. No en vaig fer un mal ús, devia ser dolent, comprat a la casa Natura) amb una manta tèrmica de les de sempre. Ahir i avui he tornat a córrer una estona i ho he fet sense dolor...però amb una sobrecàrrega una mica desesperant.

I mentre no corria, llegia. Dos dels millors articles amb què m'he trobat els últims dies són aquests:
España, de nuevo ante el TAS i El "ingenuo" positivo de Alessandra Aguilar. Tots dos han estat escrits pel periodista d'El País, Carlos Arribas, gran expert en matèria de dopatge, els links però, corresponen a un bloc molt interressant que segueixo, http://ochocalles.blogspot.com/ i que recomano a tothom. El cas de l'Alessandra Aguilar em recorda al del portuguès del Mundial de Duatló, que va reconèixer haver pres el producte dopant...per desconeixement, per error. Ni m'ho empasso ni em val l'excusa. Tot i que es tracta d'una substància que no ajuda a millorar el rendiment, l'heptaminol és un estimulant prohibit per l'Agència Mundial Antidopatge.

Ara bé, li cauran entre tres i sis mesos i acabarà anant a Londres'12, com si res hagués passat. I potser també hi anirà en Paquillo...i tants d'altres. Veritablement, a Espanya hi ha un greu problema amb el dopatge. Algú està interessat a afrontar-lo de debò?

5 comentaris:

Guillem ha dit...

Sincerament, Sebas, de nou no puc estar totalment d'acord amb tu.
Em nego a comparar els casos de Paquillo, Blanco i companyia amb el del duatleta portugués i el d'Alessandra.

En els primers casos donen positiu per substàncies que clarament milloren les condicions físiques i que poden passar amagades un control antidopatge. Això quan donen, que Paquillo ni va donar, però clar, amb la nevera plena d'EPO...

En canvi, en els segons casos, donen positiu per una substància que ni millora el rendiment, i a més si ho fessin voluntàriament, ells ja saben que donaran positiu quan els hi facin el control, i SABEN QUE ELS HI FARAN!
Si fins i tot jo recepto Denubil a alguns dels meus pacients!!

De totes maneres, com diu Alessandra, hi haurà gent que la creurà i hi haurà gent que no, i ella cumplirà la sanció que se li imposi, perquè sap que l'error és seu.
A partir d'aquí cada un que pensi el que vulgui.

I consti que amb això no estic defensant el dopatge, i si Alessandra s'ha de perdre les Olimpiades perquè el reglament ho marca així, que se les perdi. I estic totalment d'acord que a Espanya el problema és molt greu, i que a Contador se'l cregui qui vulgui, però que ja han anat bé els guinyols francesos perquè es faci un exercici de patriotisme barat i es tiri terra a sobre de tot el que passa...

Sebas Guim ha dit...

No els comparo, Guillem. Sóc conscient que són històries totalment diferents, però per a mi, a la llarga, van tots al mateix sac. Alessandra Aguilar no va començar a córrer ahir, sap de què va tot això. El que potser no s'esperava (i sé que sóc molt malpensat) és que a Cantimpalos li fessin passar un control. Gràcies!!!

Toni Tugues ha dit...

Sebas, millora't de tot ben aviat :)
Salut amic!

Guillem ha dit...

Jaja! A Cantimpalos, tens raó! Però potser si ets una mica malpensat, jeje!

Sebas Guim ha dit...

En aquest sentit...sóc mooooooooolt mal pensat.
Gracies Guillem
Gràcies Toni