diumenge, 29 d’abril del 2012

AMB UN PEU I MIG A LA INTERMÓN OXFAM TRAILWALKER

El Barça encara no ha jugat a Vallecas contra el Rayo, però el Reial Madrid ja ha guanyat el seu partit contra el Sevilla de Míchel. El 3 a 0 fa que els blancs estiguin a un sol pas per aconseguir el títol de lliga, un pas que potser ni tan sols han de fer...si el Barça perd al Teresa Rivero. Tot i que la Cibeles està preparada per a la festa, no crec que es produeixi. sí, en canvi, veig més opcions de cara a dimecres que ve.

Càlculs futbolístics en un bloc d'atletisme?

En depenc per poder participar a la Trailwalker, el pròxim cap de setmana. Es tracta d'una cursa organitzada per Intermón Oxfam, per equips, en què s'ha de superar la distància que separa Olot i Sant Feliu de Guíxols, d'uns 100 quilòmetres, aproximadament. Una cursa solidària concebuda per recaptar diners per als projectes d'aquesta ONG.

Si tot va com hauria d'anar, dissabte al matí em posaré el dorsal 114 de l'equip de TV3, el mateix que els meus companys Arcadi Alibés, Xavi i Manel Bonastre, que ja fa setmanes que s'estan preparant. En el meu cas, després dels 30 kms d'ahir, avui n'he fet 20 més, a un ritme més ambiciós. No he fet una preparació adequada, però confio substituir-ho amb la recent experiència d'altres proves de llarga distància. A diferència de la Marató de Sables o la Isostar Desert Marathon, aquí es tracta d'anar tots junts, sí o sí, cosa que ens permetrà ajudar-nos els uns als altres.

Moltíssimes ganes d'anar-hi.
Tot plegat (des de la derrota del Barça al Clàssic i més encara després de la victòria d'avui del Madrid contra el Sevilla) em fa desitjar que es faci efectiva la sentència de la Lliga, tant aviat com sigui possible. Podria dir-ho de forma més clara...però tampoc cal, oi?