dijous, 8 d’agost del 2013

OBJECTIUS 2013/2014: MARATÓ COSTA DAURADA I UTCOLLSEROLA

Serà només la pretemporada, però l'he començat avui, 8 d'agost, el dia després que se m'acabessin les vacances d'estiu. M'he passat més de cinc setmanes sense treballar, un llarg espai de temps en què he desconnectat de tot des del primer dia, el 28 de juny, quan vaig viure, amb una enorme alegria, el meu debut en una ultra de muntanya, al Trail de Peñalara.
Arribada a La Granja, en el TP80
...i una bona colla d'entrenaments a pas tranquil, sense mirar el cronòmetre ni la distància. Al Maresme, els Pirineus, Galícia i el Marroc he anat corrent, trotant i caminant. en definitiva, fent exercici. 
Al cim de Sandomedio (Galícia), amb en Jose i la Paz
Ara que s'acaba la bona vida però, miro al futur, em plantejo què vull córrer aquesta temporada i no tinc cap dubte que faré curses de muntanya...però tornaré a la distància de Fil.lípides. El 19 de gener no em vull perdre la Marató Costa Daurada Tarragona 2017. Tret de l'Emmona, de muntanya, a Catalunya només he corregut la Marató de Barcelona. I ja va sent hora de conèixer altres maratons de casa. Abans de plantar-me al Moll de Costa del Port de Tarragona m'agradaria prendre part a l'Ultra Trail Collserola, que es disputarà el 23 de novembre. Però la data no acaba de ser del tot compatible amb la feina...així que hauré d'apurar una mica.
I mentrestant? Aquest vespre he començat amb quatre quilometrets i una mica de gimnàs casolà. En aquestes primeres setmanes vull fer treball d'enfortiment muscular, tant lumbar com d'isquiotibials, per preparar el cos de cara a les sessions intenses que aniran arribant.
 
 
 una mica.

7 comentaris:

Xavi ha dit...

La Marató de la Costa Daurada la vaig fer l'any passat, en la seva primera edició per Tarragona. Es va guanyar en 2h 40 i escaig minuts... Imagino que al 2014 hi haurà més nivell. La cursa està molt bé. A mí em va agradar molt. Va bufar el vent a estones, però molt menys del que s'havia anunciat, sortosament. Hi havia llebres per a molts ritmes. Fins el Km 27 vaig anar en grup, a partir d'aleshores, sol. La soledat del corredor de fons, he, he... Volia baixar de 3,30 i vaig fer 3,29, o sigui que encantat de la vida ! Ah ! i a l'acabar vaig compartir escenari amb el Carles Latre !! Haurem de quedar per sopar el dia abans. Una abraçada, company !!

Xavi ha dit...

Aquí la crònica que vaig fer de la meva participació a la Marató de la Costa Daurada 2013.

http://xbonastre.blogspot.com.es/2013/01/la-35a-marato-tarragona.html

Sebas Guim ha dit...

Doncs si tot va bé compartirem sopar, aventura i repte!!! Ens veiem a la Imperial Tarraco!!!

Wladimir ha dit...

Serà tot un plaer comptar amb la vosgtre presencia !!!...

Enguany la MCD 2014 promet ser espectacular, per ganes, treball i il.lusió no será !!!

Som-hi doncs, a etrenar que aixó ja està aquí !!!

Una abraçada.

Robert Alert ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Robert Alert ha dit...

Sebas, aniras finalment a l'Ultra Trail de Collserola?

Sebas Guim ha dit...

Robert Alert - Hola Robert!!! La idea és anar-hi però encara no sé si m'ho podré combinar amb la feina...La faràs, tu?