dimecres, 5 de desembre del 2012

RUMB A LA MARATÓ DE BARCELONA, KM. 0

Una setmana de dol pel trist resultat aconseguit a Donosti. I prou. Però una setmana sencera sense córrer que em va anar de meravella per descansar, per trencar amb aquella rutina de llevar-me d'hora i fer tirades llargues, per menjar molt (i bé!!!)...i ara ja torno a tenir el cap al seu lloc. He passat de l'el.líptica al carrer i aquests tres primers dies de la setmana m'he estrenat amb 10, 10 i 7 quilòmetres. Sempre suaus, però que em serveixen per anar recuperant el contacte perdut.
Les primeres sensacions no són dolentes, tot i que segueixo arrossegant els problemes lumbars i d'isquios que em van impedir preparar en condicions la Marató de Sant Sebastià. Entenc que són unes molèsties que hauré de compaginar durant una llaaaaaaarga temporada, així que no em plantejo grans objectius.
Estic en el punt de sortida. Començo els entrenaments específics per a la pròxima Marató de Barcelona. El primer que miro, quan entro al web oficial, és el compte enrere per al dia D. I ara mateix falten 3 mesos, 11 dies i gairebé 18 hores, temps suficient per posar-me en forma.
La primera part dels deures que he de fer consisteix a perdre una mica de pes: a Donosti vaig competir carregant una mica més de 67 quilos...i crec que (sense ser un escàndol, òbviament) és un aspecte a tenir en compte. He començat a provar la pasta i l'arròs integral i intento servir-me en plats més menuts. Però sóc conscient que la teoria és clara..mentre que la meva força de voluntat per posar-la en pràctica, és bastant limitada. Intentaré esforçar-m'hi. "Som el que mengem", no?

5 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Sebas , passar de la pasta i arrós blanc al integral es fàcil , jo ja fa temps que ho menjo " tot " integral , el que serà complicat serà a passar a plats mes menuts .
Ens veiem.

Wladimir ha dit...

Bona nit,

Jo ja fa temps que la pasta i l'arrós el menjo integral peró que ho sigui o no, no te res a veure en perdre pes. Les farines refinades ja sabem que no son bones, per lo que ho integral és millor i més saludable.

Per altra banda, aquest diumenge jo corro la Marató de Castelló, serà el meu primer intent de baixar de les 3h. Sabeu una cosa??, estic com un flan, nervios, tens, amb molesgties.... uffff, un desastre, i a més a més, aquesta tarda he sortit a rodar una mica i les sensacions, en contra de com han anat aquets mesos de preparació, han estat horribles !!!...

En fí, Sebas, m'alegra saber que correràs la marató de Barcelona, jo si aquest diumenge les coses no van com tenen que anar, també la correrá.

Sebas Guim ha dit...

Ben fet, Joan!!!
Wladimir/Molts ánims demà a Castelló. Intenta no cansar-te gaire avui...

Wladimir ha dit...

Bona nit,

No volgueu sapiguer la felicitat que tinc !!!... Ahir vaig fer la Marató de Castelló i...
2h. 58' 05"... era el primer cop que ho intentava i ha sonat la flauta !!!... En fí, tan sols ho volia compartir, disculpa.

Una abraçada.

Sebas Guim ha dit...

Ostres Wladimir!!!
Enhorabona!!!
Baixar de 3h al primer intent és un bon senyal.
Caldrà tenir en compte Castelló...