dimarts, 20 de desembre del 2011

FANTÀSTICA EXPERIÈNCIA A L'ASICS TRAIL SERIES DE CERCEDILLA

Primera cursa després de la Marató de Panamà. Era percipitat el retorn però en vaig quedar més que satisfet. La tradicional Cursa de Nadal de Cercedilla, ara dins del circuit Asics Trail Series, és una excel.lent prova per a tots aquells que es vulguin iniciar en el món de les curses de muntanya. No és ben bé el meu cas, però si en faig un parell més sóc capaç de convertir-me.
Cercedilla és a 1.200 metres d'altitud, que no és l'Aneto però si et poses a córrer i vens de la vall...ho notes. I tant. La cursa no és gaire llarga, només 13,5 quilòmetres, i no hi ha un gran desnivell positiu (no més de 500 metres), així que la pot fer qualsevol atleta amb un mínim de forma física. Però qui es pensi que superar aquest repte és com  bufar i fer ampolles va ben equivocat. Les curses, les fem més o menys dures els corredors, en funció del nivell d'exigència de cadascú.
En el meu cas se'm va accelerar el meu cor molt per damunt del que ho ha estat fent els últims mesos, en qualsevol entrenament o, fins i tot, en la mateixa marató. Es dispara a bategar i no hi ha forma de parar-lo. Bé, si: aturant-te a caminar. Però si puc evitar-ho, m'agrada seguir corrent. De sortida cal estar atent i intentar agafar un lloc més o menys capdavanter. Quan el terreny s'estreta es fa molt complicat d'avançar.
I és precisament quan s'estreta que gaudeixes de la cursa, amb els seus camins, els corriols, la vista de las Dehesas i la mateixa Cercedilla...Definitivament, una cursa amb molt d'encant. Vaig arribar 57è de la general, amb un temps d'1:00:58, a gairebé deu minuts del guanyador, Pablo Vega.




Aquestes dues imatges del moment final de la prova. Últimament sembla que m'agradi arribar sol per sortir a la foto. He de treure-m'ho del cap i no deixar escapar aquells que m'avancen en els últims quilòmetres...estic perdent esperit competitiu? Jo? M'ho hauré de fer mirar...

2 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Has tornat amb força , això vol dir que et trobes molt be .
M´agrada el teu dorsal , es el meu any de naixement ;-)

Sebas Guim ha dit...

Va anar d'un numeret que no em va tocar el meu, he he.