dissabte, 19 de maig del 2012

ASICS TARTHER 2, UNA GRAN EINA PER FER UN BON 10.000

Tenia ganes de posar-me-les, de sortir de casa i sentir-me lleuger.
Fa temps que arrossego molèsties a les lumbars (minúscules, però molèsties al cap i a la fi)) que es combinen, des de fa algunes setmanes, amb problemetes als isquiotibials. Puc córrer tants quilòmetres com vull a ritmes lents (la Trailwalker en va ser un bon exemple) però quan intento accelerar una mica l'amenaça del dolor es fa present. I això, com dèiem anys enrere, "és un pal".


És un pal perquè em ve de gust fer coses rapidetes, canvis de ritme, fartleks, voltes divertides al circuit de la Casa de Campo i un bon 10.000. Sobretot això últim. Per quan m'arribi el moment, ja tinc el calçat ideal: avui he estrenat les noves ASICS GEL TARTHER 2, unes voladores fantàstiques, lleugeríssimes (218 gramets), molt còmodes i d'una línia molt xula.



Els colors, a més, van molt amb el que m'agrada. He entrenat durant 10 quilòmetres per comprovar com se m'amotllen al peu i com em sento amb elles, i se m'han adaptat de primera.
Ja tinc l'eina. Ara, "només" em falta posar el cos a punt, deixar enrere les molèsties d'una vegada per totes i estrenar-les en una cursa. Si tot fos tan senzill correria demà mateix la segona edició de la Carrera Popular de Hortaleza-Trofeo Menudos Corazones. No serà demà però...tot arribarà.


4 comentaris:

david ha dit...

Que guapo que estàs nen.
Cuidat.

Raúl Muñoz ha dit...

Cal trobar el moment per fer la cursa en qüestió. Sense presses, que segur que el trobaràs, i et trobaràs fi.

C.A.Francoli ha dit...

Tenen bona pinta aqestes Asics, lleugeres voladores. Jo també estic amb problemes als isquios, aquesta setmana provaré amb un vendatge neuromuscular a veure si millorem......Et seguim per aqui!!

Sebas Guim ha dit...

Doncs, CA Francolí, jo també us segueixo. De l'Espluga hi guardo un bon record, de fa mooooooooooooooolts anys.