dijous, 7 de febrer del 2013

CÓRRER A CASA M'AJUDA A MILLORAR

Cada vegada que vaig a Catalunya, me'n torno amb una sensació d'haver aprofitat el temps, sobretot a nivell atlètic. Els entrenaments que faig i les curses que corro em surten pru bé. Demà divendres torno a fer una escapada cap a casa, una escapada amb dos punts importants: un test de 32 quilòmetres a la carretera de les Aigües i una cursa a Badalona. 
L'examen de 32K consistirà en dues anades i tornades al "8", un recorregut totalment pla, amb l'incentiu de tenir una vista privilegiada de la ciutat de Barcelona. Es tractaria de fer els primers setze a poc per sota dels 4'/km pelats i els segons, a intentar complir.
L'endemà, diumenge es tractarà de gaudir d'una festa, la de la Badalona Running, la segona edició del Memorial Luis Condon. És una cursa que em fa una il.lusió especial, pel fet que es disputa "a la vora de la mar", una circumstància que per aquells que vivim a Madrid o a terres d'interior, se'ns fa impossible de gaudir de forma natural. Veure el mar és un plus i des que sóc fora que ho valoro molt més.
L'únic problema és que aquestes visites també estan coincidint amb (no sé si per una buidor interior...) un encostipat que em deixa una setmana en baixes condicions. Confio que aquest desplaçament sigui del tot positiu.

8 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Vas fort, Sebas. 32km dissabte i la cursa de diumenge signifiquen un esforç considerable, però tal com et trobes, la cosa anirà bé, segur.
Jo avui he fet una tirada de 28km...i potser m'hauré de replantejar l'objectiu de la marató, tot i que encara és aviat. Tu suposo que depèn molt de totes aquestes proves que fas, oi? Que vagi molt bé!

Sebas Guim ha dit...

No m'he explicat bé. A la cursa hi aniré a fer de llebre, a ritme de 4'20"....A gaudir de "la vora de la mar" ;-)

Raúl Muñoz ha dit...

Entès. M'extranyava, però mai se sap. Això és una altra cosa.

Unknown ha dit...

vinga sebas!!!!!sort i bon cap de setmana!!!!

Guillem ha dit...

Jo també estava flipant amb això de tirada llarga i cursa el dia següent...
També seria interessant saber què vol dir fer els segons 16 "a intentar complir".
A veure si aquesta vegada esquives el refredat!!

Joan Castellà ha dit...

Com que entrenes en altura a la que baixes a Bcn rendixes mes jeje..

Wladimir ha dit...

Bona nit,

Que vol dir fer els segons 16 kms. a intentar complir???, m'ha quedat el dubte a mi també.

Sort.

Sebas Guim ha dit...

Doncs, ja ho veus, Wladimir...volia dir que volia anar una mica més ràpid. I al final ho vaig salvar per poquet, afortunadament.
Gràcies!!!