dilluns, 29 d’octubre del 2012

L'HORA DE LA VERITAT: 4 SETMANES PER DONOSTI

El compte enrere va començar fa una mica més d'un mes. Però ara és quan s'apropa l'hora de la veritat. Només queden quatre setmanes per al gran dia. 25 dies. Després de la cursa d'ahir a Fuenlabrada ja puc marcar objectiu de temps per a la Marató de Sant Sebastià: vull baixar de 2h 45, tot i que crec que si tot va bé, em podria apropar a les 2h 43 (de cara a la Marató Barcelona ja seré més exigent, vull tornar a baixar de 2h 40!!!).
Per aquestes últimes setmanes tinc un petit pla: augmentar quilometratge i situar-me al voltant dels 120-130. Entre aquestes jornades hi haurà tres pics importants, que em guardo per als caps de setmana. Faré dues tirades de 32 kms. a la Casa de Campo i competiré, l'11 de novembre, a la Mitja Marató de Moratalaz, una de les que més he fet en aquests anys madrilenys.
M'hauria agradat que em quedés un cap de setmana més, per descansar, però ja faig tard. Tot i així, abans de l'últim test (dissabte 17 de novembre) hauré aixecat el peu de l'accelerador.
Córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé, córrer, estirar, descansar, menjar bé...
I molta sort. També necessitaré moooooooooooolta sort.

2 comentaris:

Guillem ha dit...

Endavant Sebas!

Porto unes setmanes una mica desconnectat, però veig que vas pel bon camí.

Objectius molt ambiciosos!!
Tant de bò els aconsegueixis!!

Sebas Guim ha dit...

Això esperem...I que tu et recuperis ;-)