dijous, 12 d’abril del 2012

ACUPUNTURANT-ME

He anat millorant de la lumbàlgia i estic sumant una bona pila d'entrenaments. Tots han estat però, a ritmes baixos, sense forçar...que tampoc és plan. Des que vaig córrer la Mitja Marató de Madrid he patit agulletes i he iniciat l'aventura del Camí de Santiago. Aquesta setmana he sumat 14, 14 i 12 quilòmetres, però el més important és que després d'una llarga espera, avui he sotmès la meva esquena a les agulles, per primera vegada a la meva vida.



Tot va començar en una conversa amb en JL Guerrero, un bon amic, periodista, maratonià i, com diu ell, "projecte" de triatleta. Parlàvem de lesions, molèsties, fisioterapeutes i altres històries...fins que em va dir que estava fent sessions d'acupuntura i que li havien solucionat antics problemes. Tot i la millora experimentada les últimes setmanes, no acabo de fer net amb la lumbàlgia, així que m'he estirat a la camilla i he deixat que em clavessin agulles per tot el cos. La sensació ha estat estranya i, ara mateix (escric dues hores després de la sessió) no sento cap millora. Però suposo que tot té el seu procés. Així que m'aplicaré el consell més repetit en aquests casos: calma, paciència i bondat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Sebas, et volia demanar si finalment fas córrer descalç o amb les Vibram Five Fingers o Nike Free Run.. M'ho estic plantejant, i vaig veure un post teu al gener penso, que ho probaries.. Com va anar ??? (Si, si, ara he acabat de llegir el nascuts per córrer)..
Una salutació..

Joan Castellà ha dit...

Mira jo ahir vaig anar per primera vegada a acupunturar-me , ho sigui que ho he provat abans que tu jeje..
Jo he trobat millora l´endemà de la sessió .

MILA ha dit...

La acupuntura es una muy buena opción. De todas formas, siempre te quedarán las grapas Kovacs. Tiro seguro, ya lo sabes por experiencia paterna.

Narcís ha dit...

Carai amb les agulles...jo també vaig passar per acupuntura. Em van deixar el peu baldat a base de clavar agulles als dits del peu. A veure si notes millora. Crec que cada persona és un món. Coneixo casos on ha funcionat a la perfecció i d'altres on no. Esperem que siguis dels primers. Salut !

Sebas Guim ha dit...

Hola Pere Mach. Ho segueixo tenint pendent...la meva idea era anar provant-les a poc a poc (no me les he comprat emcara), però la lumbàlgia em va frenar. amb l'esquena fotuda, els impactes amb five fingers m'haurien matat. El que estic fent, a casa, és caminar descalç sempre que puc. "Nascuts per córrer" enganxam eh...

Joan-Te m'has avançat. Avui encara no he corregut, però no tinc clares si les sensacions són bones o si no n'hi ha. M'alegro que a tu et funcioni.

Mila-Lo de las grapas, de momento, no me lo planteo...me frena un poco...

Gràcies, Narcís!!!!