dissabte, 14 d’abril del 2012

CORRO SOBRE COIXINS DE COTÓ

Ha estat una de les claus de la meva recuperació. Ja m'ho havien dit abans d'estrenar-les, però jo no hi tenia tanta confiança. Fins que les vaig provar: les Asics Nimbus-13, unes vambes que esmorteeixen moltíssim els impactes, el tacte és molt tou i, a més, són extremadament còmodes. 


Les vaig estrenar la setmana passada en les dues etapes que vaig fer del Camino de Santiago i hi vaig córrer molt bé. Avui he anat a la Casa de Campo, però no a fer voltes al circuit, sinó a recórrer la tàpia. Setze quilòmetres de pujades i baixades, amb una gran barreja de terreny (pujades, baixades, zones d'asfalt, altres de terra compacta i unes últimes de terra estovada per la pluja). A tot arreu m'hi he sentit bé. He començat a un ritme lentíssim (a 6'00/km), per anar escalfant-me, i he acabat bastant engrescat (a 3'50/km). Afortunadament, les lumbars no s'han ressentit.


Diuen que és una vamba òptima per a correedors de més de 70 quilos. Jo en peso uns poquets menys, així que em sento encara millor, com si estigués corrent sobre coixinets de cotó. En aquesta darrera fase de recuperació de la lumbàlgia, fisioteràpia i acupuntura a banda, crec que les Nimbus-13 també hi han tingut molt a veure.




Tinc ganes de tornar demà a la Casa de Campo, repetir recorregut i comprovar, a un ritme una mica més ràpid, que segueixo cremant etapes. No sé, però, quan hi aniré. Demà al matí estaré molt pendent de la Marató de Rotterdam. En Nacho Cáceres intentarà aconseguir la mínima olímpica. Ho farà acompanyat de Carles Castillejo, campió d'Espanya i amb la plaça per a Londres ja a la butxaca. Tenen previst passar la mitja a 1.05. El vent, a més de la duresa que suposa una marató per sí mateixa, serà el seu gran enemic. Molta sort, Nacho!!!

3 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Jo també porto Asics , estic content amb els resultats .

Sebas Guim ha dit...

Jo, fins ara, no les havia provat...està clar que repetiré.

Guillem ha dit...

Jo també porto las Nimbus!

Nacho Cáceres 2'11'58, acostant-se als Jocs.
Faltarà veure què fan Chema i Villalobos a Hamburg...