dijous, 26 d’abril del 2012

LA ISOSTAR DESERT MARATHON ESCALFA MOTORS

Això del pitjor moment, el pitjor lloc, el lema de la Isostar Desert Marathon (IDM), em va agradar des del primer moment. Anar-se'n a córrer 50 o 100 kms, en ple mes de juliol, al desert dels Monegros només se li pot ocórrer a algú que està molt sonat. Però quan hi arribes t'adones que no ets l'únic sonat, que en sou uns quants. I que, enlloc d'una bogeria, el que estàs a punt d'afrontar és un repte meravellós.
L'any passat vaig tenir la sort de prendre part de la primera edició de la IDM i a més, de fer-ho al costat del gran Joan Prats. Les vivències que vaig tenir (amb el seu patiment, moments de dubtes, excitació, emprenyamentes, pujades d'adrenalina, festigueix, emoció, apatia...) m'han començat a aparèixer una altra vegada aquest matí, en l'acte de presentació de la segona edició, que ha tingut lloc a Madrid.




El fet que ens hagin posat el vídeo promocional de la Isostar Desert Marathon 2012 també ha ajudat...per què enganyar-nos, no? Veure'm amb el frontal al cap corrent entre no sé sap què em motiva a tornar-hi a anar. Com bé ha dit la nutricionista Nieves Palacios, tot i que es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de juliol, la prova veritablement comença el dia en què es pren la decisió d'anar-hi. Tinc moltes ganes de repetir així que, per poc que pugui, em tornareu a trobar a el pitjor moment, el pitjor lloc.

Per a aquells que s'ho estiguin pensant, clicant aquí podran llegir la crònica que vaig escriure després de l'edició de l'any passat.

3 comentaris:

Guillem ha dit...

Jo encara no estic preparat per "estos trotes".
Ho deixarem per l'any que vé... o l'altre... o l'altre...

Joan Castellà ha dit...

Qui sap , potser algun dia m´hi engresco jo .

Sebas Guim ha dit...

La gràcia del tema és que mentre aneu corrent, les curses sempre seran allà per disputar-les...