dijous, 7 de juny del 2012

PRÈVIA DELS 100 KMS EN 24 HORES DE CORRICOLARI

Abans que no hi hagi confusions ni malentesos diré que no faré la prova sencera (ara mateix seria un suïcidi) sinó que formaré part d'un equip de tres periodistes que participarem en la modalitat de "relleus", molt més assequible al nostre estat de forma actual.
Els 100x24 que organitza la revista Corricolari es Correr arriben a la divuitena edició, són el gran clàssic de les ultres madrilenyes. La prova surt de Colmenar Viejo, on també hi ha la línia d'arribada, i recorre pobles de la sierra com Manzanares el Real o c'altres menys muntanyencs com Tres Cantos i San Sebastián de los Reyes. No és una prova competitiva, no hi haurà ni vencedors ni vençuts. Guanyadors ho seran tots aquells que arribin al pavelló després d'haver-se currat els 100 quilòmetres, ja sigui corrent o caminant...en menys de 24 hores.
D'una manera o una altra jo hi volia prendre part. Tenia clar que 100 kms eren excessius, només una setmana abans del Trofeu Desman. La possibilitat de córrer en equip em va decidir a muntar un equip que, finalment, estarà format pel Juanfran de la Cruz (20 minutos) i en José Luis Guerrero (Diario AS). La distribució de quilòmetres no és equitativa (34, 39 i 27) i jo faré el primer relleu.
Després d'haver estat a la Trailwalker, sembla que li he agafat el gust a això de córrer en equip. Motiva d'una forma diferent i crea una sèrie de vincles que, díficilment s'aconseguirien si no compartíssim el mateix dorsal.