dilluns, 1 d’agost del 2016

FER UN FROOME PERÒ A LA INVERSA

(TRADUCCIÓN AL CASTELLANO AL FINAL DEL ARTÍCULO)

De tant en tant em passa que em trobo davant de situacions inesperades, gens habituals, que em suposen un contratemps i que m'obliguen a modificar els plans i la forma de fer les coses. La d'ahir en va ser una d'aquelles. Havia quedat a Miraflores de la Sierra amb els triatletes d'Alcobendas, per fer una jornada de ports de muntanya. Després de conduir 70 quilòmetres en cotxe des de Madrid per arribar a les faldes de la sierra, vaig adonar-me que havia agafat la bossa de calçat equivocada i allà on hi havia d'haver unes vambes de ciclisme, amb les cales corresponents, em vaig trobar unes fantàstiques Asics Nimbus d'atletisme, poc pràctiques per als pedals automàtics de la bicicleta.
Vaig estar temptat d'agafar el cotxe, tornar cap a casa i sortir per allà en una ruta planera, però m'agrada massa pujar muntanyes. Així que quan m'acomiadava dels companys, algú em van suggerir que provés de pujar a Morcuera, a veure què tal m'anava amb les vambes.
Dit i fet.


Tot i que no anava còmode (aixecar-me del selló i augmentar la cadència de les pedalades em feien ballar els peus...) vaig decidir continuar. Em sentia estrany, suposo que com Chris Froome al Mont Ventoux, però a la inversa. Ell buscava una bicicleta; jo, unes cales. Ell havia corregut com un ànec, jo pedalava sense destresa.
Afortunadament, ahir, va ser un dia tranquil i no hi va haver batalles.
Ascensos a Morcuera, Navafría i Canencia, que sumen de cara al repte pirinenc d'aquesta setmana. Després de deu dies a Mallorca i Menorca, sense bicicleta però corrent i nedant, arribo amb ganes de fer ports de muntanya, però conscient que no estic en el millor moment.

Això sí, abans de sortir revisaré bé la bossa de material.



HACER UN FROOME PERO INVIRTIENDO LOS PAPELES

De vez en cuando me pasa, que me encuentro ante situaciones inesperadas, nada habituales, que me suponen un contratiempo y que me obligan a modificar los planes y la forma de hacer las cosas. La de ayer fue una de esas. Había quedado en Miraflores de la Sierra con los triatletas de Alcobendas,para hacer una jornada de puertos de montaña. Después de conducir durante 70 kilómetros, en coche desde Madrid, para llegar a las faldas de la sierra, me doy cuenta de que había cogido la bolsa de calzado equivocada. Donde se suponía que había unas zapatillas de ciclismo, con sus calas correspondientes, aparecieron unas fantásticas Asics Nimbus de atletismo...poco prácticas para los pedales automáticos de la bicicleta.
estuve tentado de coger el coche y volver hacia casa, para salir por las carreteras llanas más cercanas a casa. Pero me gusta demasiado subir. Y ante la primera sugerencia que me hicieron de probar un puerto con las Asics y comprobar cómo iba con las zapatillas, me tiré de cabeza.
Dicho y hecho.

A pesar de que no iba cómodo (levantarme del sillín y aumentar la cadencia de pedaleo me hacían bailar los pies, con una cierta inestabilidad) decidí continuar. Me sentía extraño, supongo que como Chris Froome en el Mont Ventoux, pero con los papeles invertidos. Él buscaba una bicicleta, yo unas calas. Él había corrido como un pato, yo pedaleaba sin destreza.
Afortunadamente, ayer fue un día tranquilo y no hubo batallas. Ascensos a Morcuera, Navafría y Canencia que suman, de cara al reto pirenaico de esta semana. Tras diez días en Mallorca y Menorca sin tocar la bicicleta, pero corriendo y nadando, llego con ganas de subir puertos de montaña, aunque consciente de que no estoy en mi mejor momento.
Eso sí, antes de salir revisaré bien la bolsa de material.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Crec que hauràs de començar a plantejar-te fer duatlons.

Sebas Guim ha dit...

Tinc moltes idees al cap, caurà alguna duatló o triatló, segur. Però encara he de córrer més quilòmetres. He de seguir sumant confiança en córrer.