dijous, 10 de novembre de 2016

CREMANT ETAPES, BUSCANT NOUS OBJECTIUS

Traducción al castellano al final del artículo

M'encanta córrer!!!
No tinc una vida prou ordenada com per planificar curses a llarg termini, amb la seguretat de poder-hi anar. Per això vaig improvisant allà on participo, en funció dels dies lliures que vaig tenint.
Ahir dimecres, a Madrid, es celebrava la festivitat de l'Almudena (l'altra patrona, juntament amb San Isidro, de la capital espanyola) i va donar la causalitat que no em va tocar treballar.
Al districte de Chamberí, molt castís, hi havia una cursa organitzada per una cadena de centres esportius, la Carrera Go Fit de Vallehermoso.
A diferència de les habituals, a les deu del matí, la prova començava a les 9 del matí...amb un fred que pelava (el mercuri dels termòmetres no passava dels 5ºC). Tot i això, vaig sortir en samarreta de tirants. La tendència descendent durant la primera meitat del recorregut, em va permetre anar a un ritme de 3'30/km, conscient que després, a la tornada, em tocaria serrar les dents.
Tirants a 5ºC
Em vaig anar movent tota l'estona al voltant de la posició 50, que al final va ser la que vaig ocupar a la línia d'arribada, després d'haver invertit un temps de 37'43". Rècord personal, des que torno a córrer, d'aquí l'alegria que m'embarga en aquesta fotografia amb en Miguel Ángel Toribio, bon amic de Radio Marca, que em va treure gairebé un parell de minuts.
L'objectiu que tenia abans d'acabar el 2017 era baixar dels 38', una barrera que, a Madrid, et permet entrar a competir en la San Silvestre Vallecana Internacional. El repte ja l'he aconseguit...tot i que per temes d'horari (la cursa és a les vuit del vespre), al final no hi aniré...i acabaré corrent en la SSPopular, que és dues hores i mitja abans. El nou objectiu, d'aquí al cap d'any, passa a ser trencar la barrera dels 37'.QUEMANDO ETAPAS, BUSCANDO NUEVOS OBJETIVOS

Me encanta correr!!!
No tengo una vida suficientemente ordenada como para planificar carreras a largo plazo, con la seguridad de poder ir. Por eso voy improvisando las carreras en las que participo, en función de los días libres que voy teniendo. Ayer miércoles, en Madrid, se celebraba la festividad de la Almudena (la otra patrona, junto ocn San Isidro, de la capital española) y dio la casualidad que no me tocaba trabajar.
En el distrito de Chamberí, muy castizo, había una carrera organizada por una cadena de centros deportivos, la Carrera Go Fit de Vallehermoso.
A diferencia de las habituales, a las diez de la mañana, la prueba empezaba a las nueve...con un frío que pelaba (el mercurio de los termómetros no pasaba de los 5ºC). A pesar de ello, salí en camiseta de tirantes. La tendencia descendiente durante la primera mitad del recorrido, me permitió ir a un ritmo de 3'30/km, consciente de que más tarde, a la vuelta, me tocaría apretar los dientes.
Tirants a 5ºC
Me fui moviendo siempre alrededor de la posición 50, que al final fue la que acabé ocupando en la línea de llegada, tras haber inverrtido un tiempo de 37'43". Récord personal, desde que vuelvo a correr. De aquí, la alegría que me embarga en esta fotografía con Miguel Ángel Toribio, buen amigo de Radio Marca, que me sacó casi dos minutazos!!!
El objetivo que tenía para acabar el año era bajar de los 38', una barrera que, en Madrid, te permite acceder a un dorsal en la San Silvestre Vallecana Internacional. El reto ya lo he conseguido...a pesar de que no la correré por un problema de horarios (la carrera es a las ocho de la tarde)...y me presentaré en la SSPopular, dos horas y media antes. El nuevo objetivo de aquí al final de este 2017, pasa a ser romper la barrera de los 37'.