dijous, 7 de setembre del 2017

ELS MEUS NÚMEROS EN NATACIÓ

(Traducción al castellano al final del artículo)

Que la natació no és el meu fort no és una novetat. De fet he deixat algunes proves que ho corroboren, en aquest mateix blog. Les que presentaré a continuació ja són irrefutables per treure conclusions, no gaire encoratjadores, de cara al Challenge de Madrid. El dia 24 de setembre, en poc més de dues setmanes, he de nedar 3.800 metres al pantà de Riosequillo, a Buitrago de Lozoya.

Des que em vaig donar d'alta a Strava, el 19 de juny de l'any passat, he anat a nedar 47 vegades. No només són poques sessions sinó que la distància nedada tampoc és suficient.
Només en 18 dels 47 entrenaments he superat els 2.000 metres.
Només en 5 dels 47 entrenaments he superat els 3.000 metres.
Només en 2 dels 47 entrenaments he cobert la distància que hauré de nedar el pròxim 24 de setembre.

Això sí, en aquesta recta final abans del Challenge, penso millorar aquests números.
Millorar el meu estil de crawl ja seria bastant més complicat.

* Vull aclarir que en tot aquest temps d'entrenaments no he corregut 42 quilòmetres ni pedalat 180. No és necessari. Per córrer una marató mai vaig entrenar sobre la distància de la matató.



MIS NÚMEROS EN NATACIÓN

Que la natación no e smi fuerte no es una novedad. De hecho ya he dejado algunas pruebas que lo corroboran, en este mismo blog. Las que presentaré a continuación ya son irrefutables para sacar conclusiones, no muy alentadoras, de cara al Challenge de Madrid. El día 24 de septiembre, en poco más de dos semanas, tendré que nadar 3.800 metros en el pantano de Riosequillo, en Buitrago de Lozoya.

Desde que me di de alta en Strava, el 19 de junio del año pasado, he ido a nadar 47 veces. No sólo son pocas sesiones sino que la distancia nadada tampoco es suficiente.
Sólo en 18 de  los 47 entrenamientos he superado los 2.000 metros.
Sólo en 5 de los 47 entrenamientos he superado los 3.000 metros.
Sólo en 2 de los 47 entrenamientos he cubierto la distancia que tendré que nadar el próximo 24 de septiembre.

Eso sí, en esta recta final antes del Challenge, pienso mejorar estos números.
Mejorar mi estilo de crawl ya sería bastante más complicado.

* Quiero aclarar que en todo este tiempo no he corrido 42 kilómetros ni pedaleado 180. No es necesario. Para correr un maratón nunca entrené sobre la distancia del maratón.