dijous, 14 d’octubre del 2010

1h16'30, OBJECTIU REALISTA A MOLLERUSSA

L'any 2007 vaig fer 1h16'51" i la temporada passada vaig aturar el crono en 1h17'20". Enguany porto més preparació que aleshores, ja que l'objectiu és molt més a prop. Si la vida la poguéssim explicar amb números, l'1h16'30 hauria de sortir clavada. Però les coses no són tan senzilles i per molt que vulgui, aquest any no acabo d'anar fi del tot. L'últim entrenament llarg em va sortir força bé, però n'esperava més. I, a part, cal tenir en compte que no tinc ritme de 3'40 a les cames, ara mateix...i hauria d'anar per sota.

Siguem positius. Aquesta setmana ha estat la segona (des que vaig començar a entrenar a l'estiu) en què faig una baixada, de quilòmetres (10, 11, 14 i avui 17...), de ritme (només avui he tirat fort, la resta de dies he anat a 4'30")...i de dies (després de 47 dies consecutius entrenant, demà divendres descansaré). Queda clar que arribaré descansat a Mollerussa. El que passi allà pot ser una història ben diferent.

1 comentari:

joan ha dit...

Pinta moooolt bé, setmana suau, sensació de descans, un dia que promet ser fresc i esperem que no ventós, en fi, que promet. Espero que et surti una gran cursa, i perque no, millorar aquesta marca; t'he de dir que hi ha bastants corredors de la comarca que aspiren a fer un temps similar amb la qual cosa, el grup pot estar assegurat. A veure...