dilluns, 4 d’octubre del 2010

A4

No és la carretera d’Andalusia ni un tipus de paper ni tampoc el conegut vehicle de la companyia alemanya AUDI. Em trobo A-4 setmanes de la disputa de la marató de Frankfurt. No estic confiat, no estic positiu, la millora que esperava no es produeix i estic en el moment decisiu de la preparació. De fet, aquesta que comença hauria de ser la setmana més important de totes. He d’intentar no deixar-me endur pel, tot i que lleuguer, desànim amb què estic enfocant la recta final.


Ahir vaig tancar una segona setmana consecutiva de 130 kms. Dissabte vaig anar al circuit. Hi vaig fer 5 voltes però tot i que vaig rebaixar el ritme de mitjana dels últims 20 kms. que hi havia fet (de 3’54” a 3’52”) les sensacions no van ser d’anar “súper”. Se’m resisteix la pujada del tercer quilòmetre i això comença a ser habitual...i preocupant. Ara bé, vaig tornar a baixar de 15’ i, a poc a poc, vaig aconseguint un punt més de ritme. Vaig coincidir amb uns atletes etíops que volaven i amb el grup d’atletes que entrena el mític Antonio Serrano (també volen, però una mica menys). Quan feia l’última volta vaig rebre els ànims del maratonià Pablo Villalobos, que va fer una gran actuació als europeus de Barcelona.

En aquestes quatre setmanes que queden, seguiré apostant pels caps de setmana: aquest primer aniré a fer 7 voltetes al circuit, el següent aniré a Mollerussa i l’últim abans de viatjar a Alemanya pujaré a rodar dues horetes a Navacerrada, al voltant dels 1.900 metres. És el pla a dia d’avui però estic obert al que em diguin les sensacions.

4 comentaris:

david ha dit...

Nanu, les teves aventures atletico-madrilenyes em tenen enganxat.
molta sort a Frankfourt, t'ho has currat...

joan ha dit...

No et servirà de consol però ja també estic en hores baixes, Sant Cugat pitjor que desastrós. Crec que és la meva pitjhor marca de tota la vida... que ja és dir.
Però li dono la volta, dec estar cansat, trigo més a recupoerar o el que sigui. En el teu cas, estas fent les coses molt bé però portes molta càrrega; a Frankfurt estaràs descansat i per agafar confiança estaria bé fer Moller. descansat. Kña

Sebas Guim ha dit...

Hola David,
M'agrada enganxar-te, encara que només sigui una mica. Aquest estiu vaig anar a fer els Cavalls, en tres dies. M'ho vaig passard e conya però valoro moltíssim aquells que ho feu d'una tirada. I si és en 14 horetes...Enhorabona!!! Benvingut.

Sebas Guim ha dit...

No és consol, Joan. És el que hi ha. En el proper post ho veuràs. Ànims.