diumenge, 10 d’octubre del 2010

NO ÉS PER TIRAR COETS PERÒ MOTIVA

Ha estat una setmana encarada tota a l'entrenament d'aquest matí, a l'últim test de 32 abans de Frankfurt i el resultat manté les expectatives que tenia, amb una evolució positiva però encara un puntet per sota del que feia quan preparava Barcelona'2010, al mes de febrer. Set voltes al circuit, a dos quarts d'una de la tarda, temperatura molt bona, 15ºC, gens d'aire, ambient humit i recorregut tovet pel xàfec que va caure ahir. 15'56-15'44-15'37-15'38-15'35-15'36-15'21. No ha estat una progressió absoluta, tampoc he fet una última volta espectacular, però he mantingut una regularitat fantàstica durant 20 kms (a 3'54"). He tingut una mica de flat a l'inici de la quarta volta i m'he pres un gel al final d'aquest mateix gir. Les tres últimes voltes han estat controlades. Veia que no podria superar la marca del passat mes de febrer (1-49'02) i m'he centrat a córrer amb cap, sense desesperar-me, intentant assegurar-me millorar el temps de l'últim test fet fa quinze dies (1-50'18). Al final he aturat el crono en 1-49'27" (+-3'54-5), a 25" de Barcelona, tampoc està malament, així que aniré esperançat a Mollerussa (els càlculs i previsions els deixo per a més endavant).  Abans d'aquest test d'avui, vaig córrer tres dies a Salamanca, amb pluja, fresqueta i, per què no dir-ho, també una mica de tensió. Però passo pàgina, miro endavant i em centro només en allò que suma. La resta no m'interessa.

2 comentaris:

Mario Badia ha dit...

Com disfruto amb els teus entrenaments. Aquestes voltes a la casa de Campo, fins i tot, ja em comencen a resultar familiars.

Qué vagi molt bé a Mollerussa!!!

I Frankfurt, segur que t'anirà de collons. Ja ho veuràs.

T'ho podia haver escrit en andalús, però tant se val.

joan ha dit...

Mu buena, Mario. Jo en català que el tinc més a mà.
Abans que res, bons entrenos, si senyor. I de Mollerussa, et dic de veritat que em pots guanyar. No estic anèmic però la veritat és que no tiro ni en pintura, estic una mica preocupat.
Però al tema de veritat, que esperes a Mollerussa, 1h 16min aprox, a veure com ens hi veiem. I parlem del tema logístic.
I del blog, conec a molts clandestins que ja hi estan enganxats. Doncs això, canya i amunt.