dissabte, 30 d’octubre del 2010

ÚLTIMES HORES, TOT EN ORDRE

Vaig arribar ahir al migdia a Frankfurt, ciutat amb un encant especial. No és especialment maca, però he de reconèixer que tants gratacels junts acaben impressionant. El casc antic, on hi ha el Römer, també és molt recomanable. Vaig preparar aquesta marató amb diferents alicients, un d´ells era que hi aniria amb en Marc Fontanals, amb qui sempre hem mantingut una bona rivalitat (tot i que ara ell juga una altra lliga, està fortíssim). El cas és que al final no ha pogut venir, així que part d´aquella il.lusió inicial va desaparèixer el dia que em va comunicar la seva absència. Tot i això, estic encantat de ser a Frankfurt. Estic motivadíssim!!!

És la meva primera marató a nivell internacional i em sembla que encara en podem aprendre una mica. La fira del corredor, si fa no fa, és com la de Barcelona, però a Frankfurt es respira ambient de marató des que entres a la ciutat. La promoció que en fan és brutal, la pancarta de SORTIDA ja estava penjada (com a mínim) des de divendres i els punts quilomètrics també estan marcats molt abans de la prova. Però el millor que té aquesta marató és l´ARRIBADA: els últims 40 metres són dins del Festhalle, un pavelló preciós, amb grades, on aquest migdia s´ha fet la tradicional pasta party.

Ahir vaig  córrer 40 minuts i avui mitja horeta més, en tots dos casos molt suaument. Les sensacions són boníssimes. Cap dolor ni molèstia enlloc. Estic hidratat, he menjat bé i (com a mínim fins ahir) he dormit bé. Per evitar cansar-me caminant amunt i avall (fet habitual quan estem en una ciutat que desconeixem) vaig decidir endur-me la tercera part de la triolgia de MILLENIUM. Em té tan enganxat que pràcticament es pot dir que faig "vida monacal" (ja tindré temps, després de la cursa, per conèixer més a fons la ciutat...).

La idea, ara mateix, és sortir a 3´46"/km. Sense obsessions (no vull anar sol d´inici, massa árriscat) però anant alerta. Portaré tres gels, que em prendré, si tot va bé, als quilómetres 20, 32 i 38. Farà bona temperatura, uns deu graus i no s´espera pluja. L´únic problema és que es preveu que faci vent.

Ara per ara, això és tot. Com deien a l´antiga Roma, alea jacta est.

3 comentaris:

Mario Badia ha dit...

Vinga Sebas, que això ja ho tens a sobre.

Molta sort i fixa't b´en tot que l'any vinent hi faré cap i m'ho hauràs d'explicar.

Ànims.

Mario

Joan Castellà ha dit...

Que et vagi molt be Sebas , que surti com ho tens previst , has entrenat fort i ara sortiran els fruits .

Molta sort !!!

joan ha dit...

Sebas, estic seguint la marató en directe per la xarxa, els alemanys són la pera; actualitzen cada 5 Km en 1 minut respecte el temps real. Ara mateix estas passant la crísis dels 30, has aminorat el ritme a 3:50 i espero que no punxis... estic moooolt nerviós.Ànims. Torno ara a la pagina a veure el pas pel 35. Aupa