dimecres, 29 de febrer del 2012

EN BREU RENUNCIO A LA MARATÓ DE BARCELONA

De moment, he hagut de parar de córrer. Una altra vegada.
Les molèsties lumbars han tornat a afectar-me. Mentre m'aplico escalfor a la zona, intento treure l'entrellat al problema.
Semblarà mentida (o un acudit), però quan analitzo les causes de les recaigudes tinc clar quin ha estat l'error.
De l'origen de la lesió no en tinc cap dubte: el dia de l'entrenament de 26 quilòmetres a la Pedriza, tretze de pujada i tretze més de baixada, vaig acabar massa fort. Les baixes temperatures i un mal gest van acabar-me de rematar.
Però després d'uns dies de repòs, massatges i escalfor, me n'estava sortint. Havia tornat a córrer i aixecava cap. Fins que vaig fer una sessió de ioga.
El dia següent no em podia moure.
I ara m'ha passat el mateix. Ahir havia corregut 10 kms. i em trobava força millor. A la tarda vaig voler fer una sèrie d'estiraments musculars per reforçar les lumbars, arquejant l'esquena de bocaterrosa (alçant ara cama dreta i braç esquerre, ara cama esquerra i braç dret) i ara n'estic pagant les conseqüències.
En aquestes condicions no puc córrer la Marató de Barcelona. El més assenyat és que me n'oblidi i em centri en la recuperació. Entenc que les ganes de recuperar el temps perdut m'han fet anar malament.

Seria el més assenyat, però em costa renunciar al somni de tornar a córrer la marató de la meva ciutat.

Aquests pròxims dies no mouré un dit, més enllà de l'escalfor que em dóna la manta tèrmica i, quan em trobi millor, faré el·líptica. Res de córrer.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Ànims Sebas!!!
Les lumbars son punyeteres, jo vaig haver de deixar de fer alguns abdominals perque cada cop que els feia, l'esquena s'em resentia.
Encara tens temps de poderte recuperar abans de la marató, has de ser positiu!!!!!

joan ha dit...

Confio que aquestes boires que sobrevolen el teu cap desapareguin amb l'arribada del sol. Barcelona ha de ser amb tu, peti qui peti.De veritat que no se com desbloquejar el que et passa però de moment no pensis per res en abandonar, si et plau...
Força Sebas.

MILA ha dit...

Aunque tus compañeros maratonianos te animan a seguir "peti qui peti", creo que no estaría de mas que te revisaras la hernía discal, pues quizás no sea una lumbalgia. De todas formas, creo que tienes tiempo de reposar y más adelante entrenar y estar en el maratón. Quedan más de 3 semanas. Animos y no le des más vueltas.

Sebas Guim ha dit...

De moment he decidit parar del tot...ja veurem com evoluciona tot plegat.

Gràcies!!!-

Joan Castellà ha dit...

Vaja un altre entrebanc , res a fer bondat i a veure si t´en surts aviat . Ànims !

Guillem ha dit...

Esperem q alfinal puguis ser a la sortida. Bagatge de quilòmetres en tens de sobres, altra cosa és q anar a per marca serà difícil...
Ànims!!

Sebas Guim ha dit...

Thanks!!!