divendres, 3 de febrer del 2012

FRED POLAR? POSATS A PATIR-LO, PATIM-LO DEL TOT

Fa una setmana que fa un fred que pela. A Catalunya, però també a Madrid. Després de les sèries de mil que vaig estar fent dimarts, he anat deixant passar els dies, amb entrenaments variats (20, 16 i 10 kms), però sense fer qualitat. I amb aquestes que he arribat al cap de setmana, preocupat pel fred i amb ganes de fer alguna cosa diferent. No vull repetir les set voltes al circuit de la Casa de Campo per evitar abusar del meu entrenament preferit.
Tenint en compte que ni treballo ni me'n vaig fora, la decisió és senzilla: intentaré resoldre una incògnita habitual en molts corredors (sobretot de muntanya) que se'm va plantejar ja fa uns mesos: on deu dur aquest camí?
El meu camí pujava Pedriza amunt, en direcció a Navacerrada. Quan hi vaig anar, vaig acabar girant cua als 8.500 metres, per no haver d'acabar fent una tirada excessiva. Ara, en canvi, estic disposat a fer-la, és un bon moment. Si em calen dues horetes, les faré, encara que sigui a un ritme ben tranquil. L'important serà fer un entrenament per damunt dels 1.200 metres d'altitud.
El principal problema? Les plaques de gel que em trobaré pel camí i el fred que patiré, tot i els guants, a les mans i les orelles.
El que és segur és que passaré una bona estona, patint aquest fred polar que obre tants informatius.

2 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Està molt be variar de circuit , sempre el mateix lloc avorreix .
Per cert es un fred Siberià , que es mes fred que el polar.

Sebas Guim ha dit...

Polar o siberià, no he notat la diferència...glaçat!!! ;-)