dijous, 21 de juny del 2012

SAMSUNG HOPE RELAY O COM AJUDAR ELS NECESSITATS SENSE QUE ET COSTI UN EURO

En moments delicats com els que estem vivint últimament, m'agrada la iniciativa que ha tingut la gent de Samsung per ajudar l'ong "Aldeas Infantiles SOS". No et demanen que afluixis la cartera i inverteixis ni un cèntim d'euro: els diners, ja els posen ells. No et demanen roba, llet o material escolar. Només et demanen que surtis al carrer i et posis a córrer. Així de senzill. Per cada quilòmetre que corris (o caminis, tampoc t'hi has de deixar la pell) ells donaran un euro a aquesta organització internacional d'ajuda a la infància. A mi m'hi m'ho va proposar en Pablo Villalobos, padrí de la iniciativa i campió d'Espanya de marató, l'any 2010.

Per col·laborar únicament cal descarregar-se l'aplicació SAMSUNG HOPE RELAY La promoció estarà vigent fins al proper 12 d'agost, no comptaran més de 42 quilòmetres per sessió (no la podré utilitzar a la Isostar Desert Marathon) i tot plegat té una inversió màxima de 120.000 euros. Fem que se'ls gastin?



Jo, de moment, sumo 27 euros recaptats en els dos dies que fa que hi col·laboro. En un enorme llistat de participants, sóc el 427è corredor que més quilòmetres ha corregut. No m'agrada trobar-me tan avall a la classificació...així que me'n vaig a córrer una mica.

3 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

L´únic inconvenient es que has de córrer amb un smartphone .

Sebas Guim ha dit...

Durant un parell de mesets, en què rodo moooooooooooolt lent.

Joan Castellà ha dit...

Ja col·laboraria però no puc insta-lar el programa al meu mòbil , tinc un Symbian , i l´aplicació es per iphone i andorid.