dijous, 26 de juliol del 2012

ME'N VAIG A LA MARATÓ DE L'ANETO AMB UN INVIDENT

Fa uns dies, quan vaig escriure el post sobre en Simon Wheatcroft no podia ni imaginar-me que el meu desig d'acompanyar un atleta invident es podria fer realitat tan aviat: aquest pròxim dissabte correré la Marató de l'Aneto amb en Javier Fran Sin, ultramaratonià de Barbastre. Així, a pèl, sense practicar i sense cap experiència...però amb moltíssimes ganes.

En Javier va participar a la recentment disputada Isostar Desert Marathon però la sort no el va acompanyar i, per diferents motius, es va veure forçar a abandonar. No ens vam veure a la sortida, tampoc vam coincidir durant el recorregut. Però vaig conèixer la seva història i m'hi vaig posar en contacte fa un parell de dies.




En Javier Fran Sin i el guia, a la Isostar Desert   Foto: Albert Pericas

Em vaig oferir a fer-li de guia en un futur...més o menys llunyà. Però les oportunitats arriben quan arriben i no volia deixar-la escapar. Ahir a la nit em va proposar córrer la Marató de l'Aneto...demà passat, i no vaig dubtar-ho ni un instant.

En aquests casos jo ho tinc clar. Em fa molta il.lusió? Doncs dic que sí, al moment, i després ja em preguntaré què he de fer. I aquí estic, que des que vaig penjar el telèfon sóc un sac de nervis. No en sé res, del món dels cecs, no tinc clar com dirigir la marxa...Tinc moltes preguntes al cap i la majoria no sé ni com fer-les. El viatge de Madrid a Benasc, probablement, serà un llarg interrogatori. Espero els seus consells...i els vostres. Gràcies.

2 comentaris:

Andrea ha dit...

Ostres Sebas, què bé, com me n'alegro! Segur que serà una experiència inoblidable!
N'esperaré ansiosa la crònica!

Robert Alert ha dit...

Que gran que ets Sebas, Que vagi molt bé maquina!!