dimarts, 3 de gener del 2012

LA MOLINA, PERICH, GRAND VALIRA I ESTANY DE LA CABANA SORDA

La segona part de les vacances va suposar un trencament amb els entrenaments "tipus" per gaudir de les possibilitats que ofereix el Pirineu. Com a mínim, d'algunes. Un intent fallit d'ascensió al Perich, una muntanya que es troba a prop de Les Angles, va ser la primera experiència. El fort vent que hi havia en la part final i la neu glaçada ens van impedir assolir l'objectiu. En Manel Alcalà va posar el punt de seny alhora de prendre la decisió difícil...però més encertada. La Paz i jo vam entendre que era la millor solució possible al problema en què ens havíem ficat. Tot i això, les imatges que ens va regalar la jornada van ser impressionants.


En Manel i la Paz en plena lluita contra la neu i el vent

Toca girar cua...d'esquenes a la meravellosa vall

Descans merescut amb el Perich al fons

No ens podem adormir, la posta de sol amenaça de caure'ns a sobre

L'endemà va caure un rodatge de 13 quilòmetres pels voltants de La Molina. Oxigenació interessant, abans d'anar cap a El Tarter a esquiar a Grand Valira...


I ara d'El Pas i d'en Sebas

Celebrar l'any nou amb un trekking a la muntanya encara no ho havia fet mai. El dia 1 va tocar l'última escapada de les vacanes, cap a l'Estany de la Cabana Sorda, a la zona de la Vall d'Incles. L'estany pròpiament dit, no el vam veure (com tants d'altres en aquesta època, estava glaçat), però la cabana-refugi sí que hi era. Enfonsar-se fins als genolls va valer la pena.


La postaleta idíl.lica

L'estany invisible

Imaginació al poder

La Paz amb neu fins als genolls

Bona vista de la Vall d'Incles

I ara que ja sóc a Madrid, toca tornar a córrer. El pròxim objectiu, la Marató de Barcelona.

2 comentaris:

Andrea ha dit...

Sí, aquesta és la ruta que també vam fer nosaltres, però tot i que ben tapat, almenys s'intuïa una mica més la forma de l'estany! Realment és de postal!

Sebas Guim ha dit...

Queda pendent pujar al cim, semblava maco. Hi havia uns francesos que van baixar-ne esquiant...